wpfurkan
Üye
-
Konu Sahibi
-
400€ ya burada daha iyisini alırsın sakın alma.
O 400€ herşey dahil. Hem tam 400'de değil yani bana gelişi 1.150₺ civarı.
Genel olarak cihaz nasıl kullanıcıları memnun mu? Ve Touchwiz yerine lg'nin veya htc'nin arayüzünü yükleme gibi imkanım var mı?
G4 beni aşar.O zaman işler değişir.
LG veya HTC arayüzü yüklenmez ancak çok çeşitli romlar var.Samsung'un stock romları performans açısından berbat. Sürekli kasıyor.
G4 ne kadar orada ? eğer sadece bunları getirtebiliyorsan kesinlikle S5 ama ...
Bende Samsung hayranı değilim ama htc'ler elde çok büyük ve sony'leride ben pek beğenmiyorum.Bence Samsung almayın
Bende Samsung hayranı değilim ama htc'ler elde çok büyük ve sony'leride ben pek beğenmiyorum.
Lg iyi ama g4 çok pahalı ve getirtebileceğim lg modeli g3s oda orta seviye cihaz.
S5 o kadar'da kötü cihaz değildir herhalde değil mi? Orta ve giriş seviyesi samsunglar bana uzak daha doğrusu herkese uzak olsun ama s5'de 2014'ün en iyi cihazlarından yani.
Arka kapağı kalitesiz geldi bana. Birde çok fazla güncelleme alacağını sanmıyorum S serisi ne de olsa.Bende Samsung hayranı değilim ama htc'ler elde çok büyük ve sony'leride ben pek beğenmiyorum.
Lg iyi ama g4 çok pahalı ve getirtebileceğim lg modeli g3s oda orta seviye cihaz.
S5 o kadar'da kötü cihaz değildir herhalde değil mi? Orta ve giriş seviyesi samsunglar bana uzak daha doğrusu herkese uzak olsun ama s5'de 2014'ün en iyi cihazlarından yani.
Almasa bile xda var sonuçtaArka kapağı kalitesiz geldi bana. Birde çok fazla güncelleme alacağını sanmıyorum S serisi ne de olsa.
Yinede bunu getirtebiliyorsanız getirtin siz kullanacaksınız sonuçta.
Yazdığım gibi sony ve htc pek istemiyorum. Alpha deseniz ekran çözünürlüğü ve bataryası beni pek tatmin edeceğini sanmıyorum. Note serisi maalesef çok aşırı büyük benim için. Yine de sağolun.Alpha note4 note3 bunlara bakabilirsin samsungda htc e8 m8 sony z2
Bilemedim valla şimdi. Çoğu kişi s5'i tavsiye etmiyor ve şu anki cihazım beni bir süre daha götürür.
S3'den S5'e geçmiş olan birisinden de tavsiye almak isterdim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?