Kap! Kaç! aa dan sonra yeni akım (Kendi oyunum)

Sponsorlu Bağlantılar

gstahsn

gstahsn

Üye
    Konu Sahibi
Kap! Kaç! aa dan sonra yeni akım (Kendi oyunum)
Arkadaşlar bağımlı yapan 10 levellik sinirbozan ama bir okadar eğlenceli oyun.

buyrun bana destek verin :D

• Beğen
Tepkiler: jatvalca ve semihguney

anılbaran

anılbaran

Üye
emeğiniz için teşekkürler :)

gstahsn

gstahsn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim denedinizmi :D

anılbaran

anılbaran

Üye
android kullanmıyorum :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: gstahsn
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@gstahsn hocam elinize sağlık güzele benziyor hemen indiriyorum bu arada hangi oyun motorunu ve hangi dili kullandığınızı sorabilirmiyim

gstahsn

gstahsn

Üye
    Konu Sahibi
@gstahsn hocam elinize sağlık güzele benziyor hemen indiriyorum bu arada hangi oyun motorunu ve hangi dili kullandığınızı sorabilirmiyim
öNcelikle teşekkür ederim. Oyunun native yazmayı planlıyordum ama işler yolunda gitmeyince javascript kullanarak unityden yaptım

Jan

Jan

Üye
Kardeşim madem uğraşıyorsun daha güzel birşey yapsana yaa :D Çocuk oyunları yapan arkadaşlar bunları paylaşmayın yapın paylaşmayın :) yapın oynayın eksikleri giderin gözünüzü yükseklere dikin Hd oyunlar üretin inşAllah :D Hadi Rabbim yardımcınız olsun selametle :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
öNcelikle teşekkür ederim. Oyunun native yazmayı planlıyordum ama işler yolunda gitmeyince javascript kullanarak unityden yaptım

hocam ben bu unity ve javascript i bir türlü çözemedim gitti ya neyse :D başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar

gstahsn

gstahsn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim madem uğraşıyorsun daha güzel birşey yapsana yaa :D Çocuk oyunları yapan arkadaşlar bunları paylaşmayın yapın paylaşmayın :) yapın oynayın eksikleri giderin gözünüzü yükseklere dikin Hd oyunlar üretin inşAllah :D Hadi Rabbim yardımcınız olsun selametle :)
Kardeşim aa diye bir oyun var biliyorsundur ya da flappy bird :D GRAFİK NASIL oyun nasıl akıcılık nasıl:D BENDE bilirdim hd şahin oyunları yapmayı ama özgün fikirler çıkmlı. Zaten bundan sonra 3d counter tarzı multiplayer bir savaş oyunu yapacağım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
unity yi nerden öğrendiniz hocam veya önerdiğiniz bir kaynak var mı

Jan

Jan

Üye
Adammmmmmsınnnnnnnn işte buuu gazı veren benim :D Çorbada tuzum bulunsun heheheeh :D :biggrin: :halay3:

Üst Alt