Kanlı soygunda 100 bin lira alınmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Kanlı soygunda 100 bin lira alınmış
Büyükçekmece Hadımköy’de bir banka şubesinde gerçekleşen silahlı soygunda yaralanan güvenlik görevlisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Bu arada saldırganların kanlı soygunda yaklaşk 100 bin lira ile kayıplara karıştığı belirtildi.
Olay saat 15:00 sıralarında Büyükçekmece Akçaburgaz Mahallesi'ndeki bir banka şubesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bankaya müşteri gibi giren iki soyguncu önce sıra bekledi. Bir süre sonra aniden silahlarını çıkaran 2 soyguncu, bankanın veznesine yöneldi. Bu sırada güvenlik görevlisi Gökhan Çınar soygunculara karşı koyarak bir müddet boğuştu.
Soyguncular önce güvenlik görevlisi Çınar’ı ayağından vurdu. Daha sonra görevlinin silahını alan soyguncular, kendilerini engellemeye çalışan Çınar’a 3 el daha ateş açtı. Ayağına ve karnına ikişer kurşun isabet eden Çınar, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Soyguncular ise ATM için getirilen yaklaşım 100 bin lirayı yanlarına alarak kayıplara karıştı.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. Bankayı güvenlik şeridine alan olay yeri inceleme ekipleri, kapılarda ve çevrede parmak izi çalışması yaptı.
Soygun sırasında içeride olan bir vatandaş soyguncuların bankaya müşteri gibi girdiklerini ve yüzlerinde maske olmadığını belirterek, “ Normal bizim gibi sıra beklediler. Daha sonra silahlarını çıkararak ‘ Bu bir soygundur’ diye bağırdılar. O sırada güvenlik elemanı karşı koymak istedi. Ama soyguncular önce ayağına ateş açtılar. Daha sonra da diğer ayağına ve iki el de göğsüne ateş açtılar." şeklinde konuştu.
Polis ekipleri soyguncuların yakalanması için geniş çaplı araştırma yapıyor. Araştırma kapsamında TEM yolu ve çeşitli bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt