KANKA MSN yeni versiyon......

Sponsorlu Bağlantılar

RbeLLi0N

Üye
E 71 de Çalışırmı Acaba ?

darkman81

darkman81

Üye
java destekli tüm telefonlarda çalişiyor..... baplanti hatasi alanlar symbianos-36 apn ayarını internet yazın sorun düzelir..küçük harflerle...
paket veri;
paket veri bağlantisi : gerektiğinde
erişim noktası : internet

hackeramar

Üye
baglan tı hatası vereyiyoooo
wifi kullanıyorum telde n82
nokia nın kendi msn sinide
kulanmak zor geldi

|Flair|

Üye
Teşekkürler.

daffy

daffy

Üye
ben sevmıyorum bunu

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
@n!wa+*R™;1486475' Alıntı:
Teşekkürler,eğer kontür ile giriş yapacaksan en hesaplısı..:oke:
kesinlikle katılıyorum:oke:paylaşım için saol arkadaşım

redhotflowers

Üye
kaç konturunuz gidiyo arkadaşlar bu programı kullanınca??

south

Üye
N73'te Bağnamıyor.Yarım Saat Bıraktım Teli Bir Köşede Bağlanıyor Deyip Açmıyordu!..

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
zaman zaman bağlantı hatası versede en hesaplı türk malı denebilir.

ben bunun kadar az transfer yapan bir örnek daha görmedim. 20kişi online olsa saatlerce konuşulsa bile birde hat vodafone ise kontor harcamak imkansız :d

south

Üye
zaman zaman bağlantı hatası versede en hesaplı türk malı denebilir.

ben bunun kadar az transfer yapan bir örnek daha görmedim. 20kişi online olsa saatlerce konuşulsa bile birde hat vodafone ise kontor harcamak imkansız :d

Keşke Bende Bağlansa.Biliyorum Başka Bir N73 ME'a Kurdum Çalıştı Bendeki Silver Çalıştırmıyor!..:@

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Keşke Bende Bağlansa.Biliyorum Başka Bir N73 ME'a Kurdum Çalıştı Bendeki Silver Çalıştırmıyor!..:@

telefon modelinin bir önemi yok hepsinde çalışıyor (bu aralar bağlantı sıkıntısı var herzaman bağlanmayabilir.)

vodafone kullanıyorsan Vodafone internet ayarları ile bağlanmayı denersen bağlanacaktır.

south

Üye
telefon modelinin bir önemi yok hepsinde çalışıyor (bu aralar bağlantı sıkıntısı var herzaman bağlanmayabilir.)

vodafone kullanıyorsan Vodafone internet ayarları ile bağlanmayı denersen bağlanacaktır.

Vodafone İnternet ile deneyelim birde.Tavsiyen İçin Sağol!.. ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bu Arada Esetle Taradım Programın kankaMSN/services/j.class Yolunda J2ME/TrojanSMS.Espam.G Türevi Bulundu.İlginize!..

fs_saglam

Üye
Nokia E60 var bende ona yükledim. açılıyor burda sorun yok.
Oturum açıyorum. Oturum açılmadı.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz gibi bişey diyo..
4-5 farklı msn'de denedim yine de açılmadı:agla

fs_saglam

Üye
:oke:Tamam oldu. 1 gündür sorunsuz çalışıyor.:ehe

turkiminator

turkiminator

Üye
eyw... sağolasın.. n81 de çalışıyor.. :)

3rhan336

3rhan336

Üye
k750i de bağlantı yok diyo hattım turkcell wap ayarlaını yaptım yine olmadı

ekmeksu

Üye
peki kaç kontur gidio :D

camadan

Üye
e63 gibi qwert klavyelerde giriş imkanı yok demişler ama türkün elinden ne kaçar. çok güzel açılıyor fakat bilgi girişi imkansız gibi duruyor ve olayı şöyle çözüyoruz.

işlev tuşuna basıp sonrada 123 yazan nümerik yerden normal telefon gibi kullana bilirsiniz.
bu biraz sıkıntı yapıyor.

eframislove

eframislove

Üye
ya kardeş bu kanka msn i samsung u800 model telefonunda kullabilirmiyiz ? cevap vderirseniz sevinirim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

Üst Alt