KANKA MSN yeni versiyon......

Sponsorlu Bağlantılar

daffy_007

daffy_007

Üye
teşekkürler...

macman

macman

Üye
sağolasın

y.kazanbas

Üye
Bakalım innov 8 de çalışacakmı ? şimdiden teşekkürler..

pesimist_style

pesimist_style

Üye
0.5 bu ben eklicektim sen eklemişin saolasın.. :D denedim çalısıo hatasız... ancak çok yavaş yapmıslar bağlantı koptu dedi demin :D tekrar bağlanıyom

x_files_x

Üye
Kardeşim Çok saol N73 ume yukledım actım msni sorunsuz calıstı 1 saat sonra falan bağlantı koptu ve tekrar açmaya calıstım ancak Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-36 :Genel:Sistem Hatası Veriyor. Bilgin Varsa Yardım Edersen Sevinirim.. Emeğine Sağlık ,Yinede....
kardes nasıl girebiliyon ya ben n73 ile giremedim msn ye..baglantı ayallarını nasıl yaptın anlatırmısınn..bilnelerlutfen yardımm

SRCLareon

SRCLareon

Üye
Kardeşim Çok saol N73 ume yukledım actım msni sorunsuz calıstı 1 saat sonra falan bağlantı koptu ve tekrar açmaya calıstım ancak Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-36 :Genel:Sistem Hatası Veriyor. Bilgin Varsa Yardım Edersen Sevinirim.. Emeğine Sağlık ,Yinede....

Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-1 Sistem hatası :S Detaylı bilgi verirsen sevinirim arkadaş'm

hepsi war ne ayar program ya en iyisi kendi programı ya

New Life

New Life

Üye
sağolasın

altintoph89

Üye
paylaşım için saoll

rapman

rapman

Üye
arkadaşlar wifi ile bağlanabiliyormu? yada bağlanabilen bir msn programı söyleyebilirmisiniz?

wifi ile bir msn programı üzerinden bağlanamazsın.msne bağlanabilmen için erişim noktanın şebeke adı msn seçmen gerekiyor.wifi ile ancak internet üzerinden bağlanırsın.örneği ebuddynin sitesine girip bağlanırsın ama yavaş olur ve her mesaj geldiğinde sayfa yeniden yüklenir

--------------- Ekleme ---------------

paylaşım için teşekkürler,az kontör gidiyorsa ne güzel :)

kayserili38.

Üye
hemen denicem emegine saglik :)

hsn_bsr

Üye
arkadaşlar bende e65 var yükledim ve wifi ile bağlanıyorum hiçbi sıkıntı yok

emperor038

emperor038

Üye
bu msn hangi hat ile çalışıyo
ayarlarını nasıl yapacam

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

umutgunay

Üye
Teşekkürler...

qitarist_cocuq

qitarist_cocuq

Üye
BEndede Şu hatayı veriyor ... Dediklerinizi yapdım ama ...

bağlantı yok ! symbianOS error =-33 : sistem hatası
telefon markası 6600

zaza

zaza

Üye
arkadaşlar bütün dediklerinizi en ince ayrıntıya kadar yaptıma ama ya bağlantı hatası veriyo yada bağlantı ayarını değiştirince sistem hatası veriyo mecburum bu programa çünkü grupları gösteren tek msn programı galiba çok lazım bana eğer grubu gösteren msn programı biliyosanız söyleyin veri dolaşımı gibi sıkıntı olmaz bende net paket var yardımcı olursanız sevinirim

bu arada tel n73

bağlantı yok! symbianOS error=-34 :genel:sistem hatası biraz daha böyle devam ederse telefonu sinirden fırlatıcam ayda yılda bişi lazım oldu ondada sorun çıkıyo :@

Üst Alt