Kandırılmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Kandırılmayın!
Arkadaşlar bu son zamanlarda arkadaşlarınızdan veya çevrenizden gelen Turkcell BAHAR kampanyası adlı mesajı alanların dikkatine;eğer böyle bir mesaj aldyısanız dikkate almayınız bu mesajı biri şaka olarak göndermiş ve bu şaka zamanla çığırından çıkmış.Mesajda bu mesajı 15 kişiye gönder 85 (kontür) aslı kontör olacak; kazanın diyor benim başıma geldi Turkcell nüşteri hizmetlerini aradım ve böyle bir şeyin olmadığını söylediler.

Bilginize............

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
uyardığın için saol

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum aynı mesaj banada geldi yutmadım çünkü dikkat edersen ayrıntılı bilgi . yazmışlar tr yi unutmuşlar

canturgay

canturgay

Üye
bu numarayı yiyenlerde mi.varmışş yawww..:kop:

lliseli

lliseli

Üye
uyardığın için teşekkür ederim kardeşim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ARtık ßunada Kanan WArsa:D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Sahtekarlık dız boyu tabı kanan vardır

toprakumit

toprakumit

Üye
:kop: Kusura bakma ya gerçekten ;)

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Evet buna kanan arkadaşlarım var hemde sayısı çok fazla.

toprakumit

toprakumit

Üye
Dostum aslında herşey kontör değildir... Benim için zaman önemlidir. Onun için ben böyle şeylere aldanmam ve zamanda harcamam!!! Ama yine senin adına ve diğerleri adına çok üzgünüm. Bundan sonra böyle hatalara ve yanlışlara düşmezsiniz inşallah... Sevgiler ;)

paradox1026

paradox1026

Üye
kanan vardır kesin:D

toprakumit

toprakumit

Üye
Olmamı?

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
saol

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Dostum aslında herşey kontör değildir... Benim için zaman önemlidir. Onun için ben böyle şeylere aldanmam ve zamanda harcamam!!! Ama yine senin adına ve diğerleri adına çok üzgünüm. Bundan sonra böyle hatalara ve yanlışlara düşmezsiniz inşallah... Sevgiler ;)
Yo ben öyle bir hataya düşmedim ki , düşmemde zaten ben kandırılan arkadaşlarımı gördüm ve bunda kananların olduğuna kanaat getirip uyarayaım dedim!

toprakumit

toprakumit

Üye
Yo ben öyle bir hataya düşmedim ki , düşmemde zaten ben kandırılan arkadaşlarımı gördüm ve bunda kananların olduğuna kanaat getirip uyarayaım dedim!

Senin adına Sevindim o zaman dostum :spr

isoakdag

isoakdag

Üye
dikkatli olmak lazım...

alemburda

alemburda

Üye
Arkadaşlar bu son zamanlarda arkadaşlarınızdan veya çevrenizden gelen Turkcell BAHAR kampanyası adlı mesajı alanların dikkatine;eğer böyle bir mesaj aldyısanız dikkate almayınız bu mesajı biri şaka olarak göndermiş ve bu şaka zamanla çığırından çıkmış.Mesajda bu mesajı 15 kişiye gönder 85 (kontür) aslı kontör olacak; kazanın diyor benim başıma geldi Turkcell nüşteri hizmetlerini aradım ve böyle bir şeyin olmadığını söylediler.

Bilginize............

KİM İNANIR Kİ :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt