Kandırılıyor muyum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
Kandırılıyor muyum?
Selam arkadaşlar direk konuya gireyim. Benim telefonuma CEPINFO adında futbolla ilgili mesajlar geliyor. Mesajlarda link var tıkladığındada maç resimleri iniyor. İnternetten araştırdığımda bunun paralı bir servis olduğunu öğrendim. Ama hattımda kontör olmadığı ıçin para gitmiyor. Ne yapmam gerekir?

kcsoft

kcsoft

Üye
çok önemli değilse senin için bence mh. ara iptal ettir vodafone bu bi baktın kontör yükleyince gider ha kullandımmı yok ama bence iptal ettir.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
kontör yukleyince yuklu bi miktar kontörünü cekecekler birkere. M. Hizmetlerini arayip iptal ettir kardesim daha fazla fazla basin agrimasin.

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynı sorun bende oldu kardeşim abone olmuş güzel sözlere :D 2tane kıçıkırık söz geldi kontor yoktu gitmedi yükleyince 2 söz için 4lira aldılar vodafonenin mh'ni arayıp iptal ettrdim :)

Sana yüklü bir miktar gelebilir hazırlıklı ol :D :D

esokmen

esokmen

Üye
Cok dikkatli ol kir at o hatti sen :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Cok dikkatli ol kir at o hatti sen :D

Ahahah :D

Aslında ben yaptım öyle :D Yine kardeşim oyun almıştı 2 tane 24 lira hattımı taşıdım hemen hep vodafone geçiriyordu bende ona geçirdim 25 lira :D

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
neyseki 1 ay bekledim gider diye. Kontör yükledim 8 tl gitti. Sonra iptal ettirmeyi bulup iptal ettirdim. Mesaj geldi iptal olmuştur diye. Hepinize çok teşekkürler :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bişey değil :)

murat.122a

murat.122a

Üye
daha dikkatli olalım bu da bize ibret olsun

everest22

everest22

Üye
vallahi bu vodafone bende şu an mualaktayim hiç devlet tl kesmiyor önceden 1.80 tlm fln giderdi 4-5 aydir gitmiyor korkuyorum toplu alicak diye :(

bilge_adam

bilge_adam

Üye
vallahi bu vodafone bende şu an mualaktayim hiç devlet tl kesmiyor önceden 1.80 tlm fln giderdi 4-5 aydir gitmiyor korkuyorum toplu alicak diye :(

numara taşıma yaptıysan gitmez veya tarife değiştirdiysen değiştirdiğin tarifede gitmiyorsa gitmez kardeşim

burakkul

Üye
Öğrenmiş oldun işte tıklama bundan sonra :)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
seni kimsenin kandirdigji yok sen kendini kandrmssin

Umut

Umut

Üye

6 ay değil 12 ay vergi kesilmiyor numara tayıyandan

12 ay da değil, numara taşıma yaptığın senenin sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti alınmıyor. Kaç defa düzelteceğim bilmiyorum, sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Mesaj sayını arttırmaya çalışıyorsun anladım da bari yanıltıcı bilgiler verme.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
12 ay da değil, numara taşıma yaptığın senenin sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti alınmıyor. Kaç defa düzelteceğim bilmiyorum, sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Mesaj sayını arttırmaya çalışıyorsun anladım da bari yanıltıcı bilgiler verme.

o zaman ben de şunu söylemek istiyorum. Ben 2012 mart ta geçtim şu an 2013 yılı ve bu ay kesinti olmadı. Tarifemi soracaksan cepkazan. Buna ne diyeceksin kardeşim

Umut

Umut

Üye
o zaman ben de şunu söylemek istiyorum. Ben 2012 mart ta geçtim şu an 2013 yılı ve bu ay kesinti olmadı. Tarifemi soracaksan cepkazan. Buna ne diyeceksin kardeşim

Bu linkte Aboneye Tarifenin Tanımlandığı Tarih'in karşısında ne yazıyor?

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Bu linkte Aboneye Tarifenin Tanımlandığı Tarih'in karşısında ne yazıyor?

21.03.2012 08:43:05 söylediğin yerde bu yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt