Kandırıldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Kayseriler böyle mi

Hayır şakasında dedim kayserili değilim ama burada yaşıyorum.. şaka bi yana Kayserideki iş uyanıklık kafayı çalıştırma . başkasının parasını yürütme değil. Her ilde böyle kişiler çıkar. bu insanın kişiliğindeki bir mesele.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
5 tl yada 50 tl fark etmez ortada bir hırsızlık dolandırıcılık var. gelin arabasının önünü kesip
para isteyen çocukların içinde göremedim. dügün de kamere çekimi yapıldıı bir kopyasını aldım onada
bir bakacam, kesin kız tarafından birisi nişan törenin de
görmüştüm o nu, küçük hırsıza bu davranışın yanlış oldugunu söylecem

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Ögret ona haydar eger ögretebilirsen hırsızlıgın yanlıs bisey oldugunu ögret :D

Türe

Türe

Üye
5 tl yada 50 tl fark etmez ortada bir hırsızlık dolandırıcılık var. gelin arabasının önünü kesip
para isteyen çocukların içinde göremedim. dügün de kamere çekimi yapıldıı bir kopyasını aldım onada

çok doğru bir yaklaşım :oke:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
akrablardan birnin dügünü vardı dügünleride heç sevmem, zorla dügüne götürdüler, gönül hatır meselesi
şimdi gitmesem olmaz dedim giddim hay gidmez olaydım Bide dügünde beni oynatılar ben anlamam bilmem
dememe ragmen... sonra kendimni dügün salonun dışına zor attım.
çıkışın yakınlarında bir masanın üstünde koli koli yarım litrelik suları yıgmışlar orada
bir çocuga bir su versini istedim 5 tl verdim çocuk bozuk para yok bozdurup geliyorum dedi
getti bekle bekle gelmiyor gidiş o gidiş oldu .Sonra ögrendim ki daha önce parası ödenip
isteyen faydalanması için koliler oraya bırakılmış :angry:
Soğuk SU iç iyi gider :ehe :d: :d: :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Tekrar dolandırmasın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt