Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanarya 'Demir'e tosladı!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS
Admin
31.haftaya çok az kaldı semih . Sow , senin merakını giderecektir.
arslansem
Üye
Mesele sene sonu şampiyonluğu görmektir yeğen iş merak gidermekte olsaydı ilk yarıda Arena'da çok sağlam giderdiğimizi düşünüyorum
DiaBLoS
Admin
Biz onu 11 senedir gideriyoruz Semih . . O zaman lig sonunda ahkam keseceksin , şimdi değil koçummm.
arslansem
Üye
Olayı bir maça endeksleyen sensin lig sonunda konuş diyen sensin.Ne dediğini sen anlıyor musun Ali
DiaBLoS
Admin
Yahu Semih şaka mısın ? ilk maçı örnek veren sen değil misin ? Bende sana 31.hafta rövanşı var diyorum . . Mesele , sezon sonu şampiyonluğu görmek diyen sensin , ben de sana şampiyon olunca ahkam kes diyorum . . Anlayabilirsin . Sana güveniyorum .
arslansem
Üye
Konu Sow iken 31.haftayı bekle diyip maç muhabbetini açan sensin birader.Sonra da senin cümlene ilk maçla cevap verdim.Çünkü sen bana maçla geldin konuyu açtın.Bu durumda sen konuyu açmış oluyorsun Ali.Bunadın mı gözlerin mi bozuldu?Bana güveneceğine dön oku gözlerine güven anla sonra gel burdayım
Konu Sow iken 31.haftayı bekle diyip maç muhabbetini açan sensin birader.Sonra da senin cümlene ilk maçla cevap verdim.Çünkü sen bana maçla geldin konuyu açtın.Bu durumda sen konuyu açmış oluyorsun Ali.Bunadın mı gözlerin mi bozuldu?Bana güveneceğine dön oku gözlerine güven anla sonra gel burdayım
Sow'u aldığımızı hazmedemeyen Semih , hemen Sow'u kötülemeye başlaması bizleri hiç şaşırtmadı açıkcası
Bende sana diyorum ki 31.hafta Sow gereken cevabı sana verecektir . Hani sen eleştiriyorsun ya daha 1 haftalık adamı
O bakımdan yani ...