kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

Sponsorlu Bağlantılar

yes_of_kors32

Üye
:tşk:

boz10kurt

Üye
teşekkürler dostum

arifolcaytu

Üye
chat 355 le izleyebilirmıyım?

muhammed_talha

Üye
eyvallah kardeş

eren1214

Üye
Eyyyvalllahh :)

yarasa_7

yarasa_7

Üye
tlf 5800 kanallari nden kısmen oynatıyor benim tlf bilgisi olan var mi

madrid1902

Üye
bügün 29 şubat 2012 .Bu zamana kadar ortalama 7000 kişi indirmiş.Teşekkür etmeyip indirip kaçan ne yazıkki çok fazla.Teşekkür etmeyenlere hakkım helal degil söyliyim.Kısacası emege saygı. bunu yazdıgın için senı verı forumu btk ya sıkayet etcem ıllegal paylasım yapmaktan... emege saygıymıs yorum serbest olsaydı......

ertugrul_60

Üye
:tşk:

MichaeLJacqsoN

MichaeLJacqsoN

Üye
saol ntv spor duzelse süper olrdu

ask_okatan

ask_okatan

Üye
tesekkürler

sealaner

Üye
teşekkürler

alikaracan

alikaracan

Üye
teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konuyu Eylül'ün sonuna doğru güncelleme ihtimalim var.Ama belli değil :)

Artık bu konunu üst konu olma zamanı geldi ;)

basfare

Üye
bu ne arkadas dalgamı gecıyorsunuz MFL diye bişi çıkıyor içine cnn türk yazıyorum birsürü cnn türk yazısı çıkıyor en üsttekini işaretliyorum tam 20 dk dır arıyor. Youtup a yuklenmiş videoları içinmi teşekkür edicem sana anlamadım. Nereye ne yazılacaksa söylede yapalım.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bu ne arkadas dalgamı gecıyorsunuz MFL diye bişi çıkıyor içine cnn türk yazıyorum birsürü cnn türk yazısı çıkıyor en üsttekini işaretliyorum tam 20 dk dır arıyor. Youtup a yuklenmiş videoları içinmi teşekkür edicem sana anlamadım. Nereye ne yazılacaksa söylede yapalım.

sen ne yaptıgını sanıyorsun onu anlamdım ,bu TV izlemek için dostum :)

içinde wgz uzantılı dosyalar var bunları kuracan.Diğerlerini ise dosya yöneticisinden çalıştırıcan.Haa ben anlamıyorum yapamıyorum diyorsan o başka ayrıca cihazında sorun olabiir bunu da unutma :)

mezzomorto1

Üye
Arkadaşlar wlessden giriyorum star tv izleyecem ama sadece vodafon nete bağlansin mi diyor ? Uyguluma yöneticisinden star tv uygulamasinin süit ayarlarıda yok ne yapacam izleyemiyorum ama diğer .ram uzantıli show gibi kanallarda sikinti yok ama bunda var ne yapacam ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
real player ayarları olması lazım.Wfif ye baglanmıyo bulundugun yer ile alakalıdır belki

kingarmada

kingarmada

Üye
teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

metinn27

metinn27

Üye
kanal d show tv sorun yok star ve atv açılmıyor (5800)

Üst Alt