Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012
herkese selam arkadaslar artık /Tnt/kanald / star tv/cnn türk/ sky türk/power türk/ dream tv/foxtv/atv/ntv spor/show tv mobil telefonunuza geliyor
bıraz goruntu kalıtsı dusuk ama hıc ızleyememekten se ıyıdır bence
TNT:artık bu kanal da bizlerle .Artık çalışıyor
cnn turk: actıgınıda kalıte sorarsa dusuk secın yuksek secerseınız degısık hatalar verebılır
atv:calsımıyor dedıgınız bu kanal ara sıra calısıyo yanı bazen baglanamıyo hatası verir ama sonra duzelir şimdi saglam bu karsı tarafla alakalı bı sorun yapabilicegim bişi yok.
ntv spor:2 gun önce calısan bu kanal şimdi çalısmıyo ama belki ilerde düzelir diye onuda verıyorum
fox : 1 ay önce saglam olan bu kanal bu ara çalışmıyor.Ama linkte onuda veriyom ara sıra çalışabilir.
dream tv: çalışıyor ama arası çalışmayabilr.
kanal d:bugun guncelledım sızlerın dedigı gıbı calışmıyodu ama artık calışıyo
star tv:bugun guncelledım sızlerın dedigı gıbı calışmıyodu ama artık calışıyo
sky türk: buda artık saglam calsııyo
power türk:Bu da çalışıyor artık
show tv:Buda artık çalışıyor
not:bu kanallar internet baglantı ister.İlk başta yavaş olabilir.Biraz bekliceksiniz .Cepnet kullananlarda daha yavaş baglnaır.Wifi ile daha iyi olur.
bügün 29 şubat 2012 .Bu zamana kadar ortalama 7000 kişi indirmiş.Teşekkür etmeyip indirip kaçan ne yazıkki çok fazla.Teşekkür etmeyenlere hakkım helal degil söyliyim.Kısacası emege saygı.