kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bykrizma

Üye
teşekkürler

Sedat5549

Üye
6220 de olurmu

ceennggiizz

Üye
eline emeğine sağlık

hasan0926

Üye
10 tane daha kanal eklenmiş arkadaşlar.

TNT
ATV
SHOW
FOX
KANALTÜRK
OLAY TV
İSLAMİ MÜZİK
S HABER
YUMURCAK
VE DÜNYA TV
denedim açıyor hepsi süper.....

• Beğen
Tepkiler: EkO_37
EkO_37

EkO_37

Üye
son eklenen kanallarla birlikte tam harika oldu 3g tv paketlerine asla gerek yok :D

serkanyakici

serkanyakici

Üye
tesekkurler admin.hakkını helal et

security_07

security_07

Üye
paylaşım için tşkll emeğine sağlık kardeşim

hasan0926

Üye
Arkadaşlar 6 kanal daha eklenmiş.
BENGÜTÜRK TV
KANAL38
SİPAS VİZYON
BARIŞ TV
HAYAT TV
KANAL S

Adminle facede görüştüm haftasonu kanal sayısı 50 yi bulacakmış. Süper olacak :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim Arkadaşlar :)

umut0481

Üye
nasl indırcem yardm?

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
teşkürler

BlacKLorD97

BlacKLorD97

Üye
teşekkürler :)

akrep_81

Üye
Arkadaşlar emeğinize sağlık ama ben bu atv tnt ve fox gibi ram uzantılı kanalları n73le izleyemiyorum bir yardım lütfen.

hasan0926

Üye
Arkadaşlar emeğinize sağlık ama ben bu atv tnt ve fox gibi ram uzantılı kanalları n73le izleyemiyorum bir yardım lütfen.

Ne hatası veriyor

Önce telefonunuzdan real playeri açın orada akış olarak verdiğm adresi ekleyin o şekilde açın.
İkincisi telefonun kendi web tarayıcısı ile deneyin opera kullanıyorsanız hata verebilir.

bilall07

bilall07

Üye
teşekkürler

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Saol[/SIZE][/COLOR]

TheOldBros

TheOldBros

Üye
powerturk dışında diğer ram dosyalarından atv ve fox bağlanılamıyor hatası verdi diğerleride arabellekleniyor %99 da kaldı neden olabilir ?

hasan0926

Üye
powerturk dışında diğer ram dosyalarından atv ve fox bağlanılamıyor hatası verdi diğerleride arabellekleniyor %99 da kaldı neden olabilir ?
Net hızı düşüktür ya da kanalların yoğunluğundan olabilir. Birde ne model telefon kullanıyorsunuz. Telefonunuza fazla program yüklüyse sanal ram miktarınızın azlığından da sorun olabilir. Birde tnt, fox, atv gibi ram kanallar mms linkinden ram dosyasına kodlandığından symbian v3 cihazlar sorun çıkarabiliyor. Fakat Nokia 5800 gibi symbian v5 cihazlardan sorunsuz 50 kanalda izleniyor.

karamelek350

Üye
coook sagool kardesim bir sorum olucak: nokia s40 -da acarmi?

Üst Alt