kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

akrep_81

Üye
Sağol kardeş emeğine sağlık. Teşekkür ederim.

anıl abi disney channel kanalınıda koyar mısıl lütfen Ve TEŞEKKÜRLER

nub

Üye
anılbaran , adamsın

dangera

Üye
ben izliyemiyomrum acılıyor baglanıyor diyor fakat acılmıyor wireless kullanıyorum vodafone sınırsız net kullanıyorum gene olmuyor

Konu Sahibi
ben izliyemiyomrum acılıyor baglanıyor diyor fakat acılmıyor wireless kullanıyorum vodafone sınırsız net kullanıyorum gene olmuyor

digerlerinde bi srorun var mı

----------Eklendi @ 18:03:54 ---------- Yazıldı @ 18:02:53 ----------

arkadaşlar linki eklenti haline getiriyorum . İlerleyen zamanlarda kanal bulabilirsem güncellicem

digerlerinde bi srorun var mı

----------Eklendi @ 18:03:54 ---------- Yazıldı @ 18:02:53 ----------

arkadaşlar linki eklenti haline getiriyorum . İlerleyen zamanlarda kanal bulabilirsem güncellicem

güncelleme yapılan bazı tlfonlar mms uzantılı kanalları açmaz güncelleme yapmayanlar ise m.canlitv.com adresinden tüm kanalları izleyebilir

phasan

Üye

teşekkur etmıyen az kısı dıyorsunda bıde mobıl den gırenlerı dusun ya mobılde ne yazık kı teşekkur et butonu yok

Konu Sahibi
teşekkur etmıyen az kısı dıyorsunda bıde mobıl den gırenlerı dusun ya mobılde ne yazık kı teşekkur et butonu yok

iyide zaten öyle bi buton yok . Eskiden vardı. Benim dedigim sadece sagol ,teşekkürler, gibi ifadelerden bahsediyorum bu kadar yani

evet test ettigim tlfonlar 5800,5230,n73.bu tlfon modelleri güncelleştirilmeden önce mms uzantılı kanalları ve m.canlıtv.com adresindekı kanalları açıyordu ama güncellestirdikten sonra açmadi tabı son pismanlık fayda etmedı artık hiç birıyle izleyemiyorum.bilginize

Metin MF

Üye
kardeş ya mms linklerin hiçbiri bende çalışmıyor

Metin MF

Üye
kardeşim benim gibi güncellediysen tlf açmaz tek çaresi wmv9 codecli streamda mms destekli player olmazsa olmaz bildigim kadarıyla

benim tel markası 5228 ve şu ana kadar hiç güncelleme yapmadım ama yine de açmıyor, ucplayer açar mı acaba

Metin MF

Üye
5228 açması lazım m.canlitv.com dene açmazsa bunu dene kesin açar www.antensiztv.com/badatv/

yok kardeş ya star tv, kanal d, dream tv, cnntürk, skytürk bir tek bunları açıyor diğer kanallarda hep ortadaki şey dönüp duruyor en sonunda bağlanılamıyor hatası veriyor

Konu Sahibi
neyse arkadaşlar guncellemem ıle alaksı yok ben kaç defa guncelledim bende açıyor . Tum s60v5 te de açar ayrıca