Kanal 7'ye Şok Baskın....!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kanal 7'ye Şok Baskın....!
Almanya'da Kanal 7'ye şok baskın
25 Nisan 2007 Çarşamba 17:49

Konu ile ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendiren savcılık sözcüsü Doris Möller-Scheu, Deniz Feneri programından elde edilen gelirin bir kısmının Kanal 7 televizyonuna aktarıldığını iddia etti.

Toplam 2 savcı ve 340 polisin katıldığı operasyonda Kanal 7'nin Frankfurt'taki merkezi ile Deniz Feneri Avrupa Derneği polis tarafından ablukaya alındı.

Deniz Feneri için toplanan 16 milyon euro paranın 8 milyonunun Kanal 7 televizyonuna aktarıldığının tespit edilmesi üzerine başlayan operasyonda 60 kadar polis, Kanal 7 merkez binasında bir kamyon dolusu evraka el koydu.

Eş zamanlı olarak Kanal 7 ve Deniz Feneri Avrupa'nın tüm Almanya çapındaki bürolarında devam eden baskınlar sırasında tutuklamalar da yaşandı. Şu an kadar Kanal 7 Avrupa Genel Müdürü Mehmet Gürhan ile Mali Sorumlu Firdevsi E. tutuklandı. Savcı sözcüsü adı geçen 2 kişi hakkında tutuklama kararının operasyon öncesinde verildiğini belirtti.

:box:box:box

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hadi ya cok ilginc artik guvenirilir bagis yapilacak yer de kalmadi :( kahretsin ya

omayra

Üye
hadi ya cok ilginc artik guvenirilir bagis yapilacak yer de kalmadi :( kahretsin ya

Yine de ümidi kaybetmemek gerekli. Birkaç kendini bilmez yüzünden tüm hayır kurumlarından vazgeçmemek gerek. Lösev var mesela, çok da ihtiyaçları var çocukların yardıma :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiçbir zaman böyle kurumlara bağış yapmadım ve yakınımdakilere yaptırmadım. Çünkü genel olarak ülkemizde Dinin sömürüldüğünü düşünüyorum.

Örnek vereyim Fem dersanesindeyim 3 senedir (görüş olarak zıt olsakta) ve her sene kurban parası toplanır ve ben vermediğim için hocalar çok tip bakışlar atıyor ama umrumda değil. Yok endonezya'ya gidiyormuş. Nasıl emin olabilirim? Ben kurbanımın alındığını görmeden o paraların cebe atılmadığına nasıl emin olabilirim?? Olamam kesinlikle...

fgenro

Üye
kurbanlıkları almayada beraber gidemezsiniz ama, sen hayrını yap o hayrı Allah görüyo zaten,günahı onların boynuna

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bu olay elbette büyüyecek haber gazete vs
durumu kötü olan kişilere yapılan yardımlar kesilecek çünkü yardım eden kişilerin güveni sarsılmış olcak

cllgr

cllgr

Üye
en güvendiğimiz kızılaydı,ilk okuldan beri hep bağışlarımızı ona yapardı.99 depreminde onunda ne oldugu ortaya çıkdı.bende kesinlikle hiçbir yere güvenip bagış yapmıyorum.hayır yapacaksan etrafında ihtiyac sahibi bir sürü kişi var.en azından nereye gitdiğini biliyorsun.aracı kişilere gerek yok bence,zaten yakınında ihtiyac sahipleri dururken uzaklara gerek yok.önce en yakınından başlanılması en dogru olanı.

UndeRqRo.uNd

Üye
kurbanlıkları almayada beraber gidemezsiniz ama, sen hayrını yap o hayrı Allah görüyo zaten,günahı onların boynuna
güzel bir nokta.
bazı kurumlara bu şekilde yardımlarda bulunduk ailece ve kurumlar ekranlarda kesilen kurbanları temsilen göstermişti.
2 tane kesip gerisini cebe atılıyorsa burda hiçkimsenin yapacağı yok aynı olasılık fakire yardım parasını versin diye muhtara verilen parayı cebe atmasıyla aynı.
önemli olan niyettir.

Exalans

Exalans

Üye
çok güvendiğim bir kurumdu güvenim sarsıldı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İlğinç

karides

Üye

Dediğine katılmamak elde değil; ama bu bakış açısı yardım edenin maneviyatıyla ilgili. Ya yardım bekleyenler? Yardımın bu bakımdan nereye gittiğini görmek istiyor insan.

van_hoijdonk'da kendi penceresinden son derece haklı; ama yardım amacıyla kurulmuş olan sivil toplum kuruluşlarına her zaman ihtiyacımız var. Çünkü bu tip organizasyonlar milletin yardımlaşma-dayanışma duygusunu harekete geçirir.Gerçi böyle din sömürüsü olduğu sürece milletin yardım ve dayanışma duygusu köreliyor ya neyse ...

POWER

POWER

Üye
Walla bende çok güveniyordum bu kuruma çok şaşırdım doğrusu tek bişi söylüyüm ESEFLE KINIYORUM...

Kuzen

Arkadaşlar deniz feneri nin neyi güvenilirdi?Arkasındaki finansör belliydi zaten.
F.Gülen başka söze gerek varmı :ıslık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt