Kampus Otomatik Kontör Yükleme Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
Kampus Otomatik Kontör Yükleme Kampanyası
Kampus Otomatik Kontör Yükleme Kampanyası için bugün şişlideki cevahir avm içindeki turkcell extra, şişlideki 2 tane turkcell extra ya gittim işlemimi yapmadılar m.h yi aradım kampanya mı yok mu dedim 3 turkcell extra da işlemimi yapmadılar dedim..
Beyefendi kampanya 13.01.2009 tarihine kadar geçerli herhangi bir turkcell extra ya da abone merkezine giderek işleminizi yaptırabilirsiniz dedi.. Ben de nişantaşı turkcell extra şafak bayisine gittim sistemlerinin çalışmadığını ancak 150 kontör üzerindeki işlemler için yapabileceklerini söylediler, ben de 12*100 kontör karşılığında, 100 hediye 2 saat bedava olduğunu söyledim ama nafiLe..
bugünkü yaşadığım bu rezaleti sizlerle paylaşmak istedim
turkcell e

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gerçekten rezaletmiş:ehe geçmiş olsun arkadaşım.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Evet böyle durumlar oluyor ancak bu gibi durumlarda Turkcell'in bir suçu yok.. Birçok bayi çalışanı görevlerini yapmakta üşendikleri için "sistem çalışmıyor", "ekran kitleniyor" vs. gibi ***** yalanlar uydurabiliyorlar. O yüzden belli başlı yerdekilere gitmek lazım :)

arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin

ysr86

ysr86

Üye
Yeniden mi başladı? Çünkü Sitesine girip baktım ama şöyle yazıyor: Otomatik kontör yükleme kampanyasına katılım 13 Ocak itibarı ile sona ermiştir.

mustione

Üye
arkadaşım sen tarihleri şaşırmış olabilirsin çünkü ocakta bitti aralıkta başladım o maceraya 13 ocak a kadar gitmedigim extra kalmadı 10 kere müşteri hizmetlerini aradım şikayet vara şikayet ettim.

ama kampanya çooktan sona erdi.

arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
ewet tarihleri yanlış yazmısım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Geçmiş olsun

arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt