kampus 150 yukle 2 saat bedava kampanyası uzatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
kampus 150 yukle 2 saat bedava kampanyası uzatıldı

bizbize kampus 150 yukle 2 saat bedava kampanyası 30 hazirana uzatıldı

30 Haziran 2009 'a kadar BizBize Kampus tarifesine geçenler ve mevcutta Bizbize Kampus tarifesinde olanlar 30 Haziran 2009 'a kadar her 31 günde bir ilk 150 ve üzeri kontör yüklemelerinde Turkcell'liler ile 2 Saat Bedava konuşma hakkı kazanırlar. Bu sürenin bitmemesi durumunda ücretsiz konuşma süresi bir sonraki aya devretmez.
*Tüm Turkcell'lilerle 2 saat konuşma süresi bittikten sonra Kampus'lülerle her 10 dakikası 1 kontöre konuşabilirsiniz.
*Hazır Kart BizBizeKampus tarifesinde BizBizeKampus’lüler arası konuşmalar 60 saniyede bir, Turkcell içi ve hediye dakikalar içinkontör atış periyodu 20 saniyede bir diğer operatör ve sabit hatlı telefonlarla konuşmalar için 30 saniyede bir şeklindedir. Kampanya boyunca grup-içi konuşmalar 10 dakikası 1 kontör olarak ücretlendirilir.
Bu kampanya 30 Haziran 2009 tarihine kadar geçerlidir. Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Beğen
Tepkiler: LAZOFLU ve sweety_boy_43

ilo53

ilo53

Üye
ok gusell

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler adanalı.

uzatması gerekiyordu, yoksa elindeki öğrencilerin %50 si garanti giderdi. Böyle bir riski göze alamaz. Bende uzatmasını bekliyordum ama aynı şekilde değil, bazı değişiklikler yapar diye düşünüyordum. Ama yapmadı. Neyse konuşmaya devam..

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler adanalı.

uzatması gerekiyordu, yoksa elindeki öğrencilerin %50 si garanti giderdi. Böyle bir riski göze alamaz. Bende uzatmasını bekliyordum ama aynı şekilde değil, bazı değişiklikler yapar diye düşünüyordum. Ama yapmadı. Neyse konuşmaya devam..
rica ederim bende sizin gibi düsünüyordum bazı degişiklikler yapar diyordum ama uzadı uzamasıda iyi oldu konuyu duzenlediginiz icin tesekkurler

osnakli

osnakli

Üye
ben bu 30 nisandan sonra 100 kontör için 1 saat 150 için 2 saaat 250 kontör için 3 saat bekliyordum...açıkçası bu verilen 2 saatden hiç memnun değilim.verilen 2 saati sadece turkcellilerle kullansaydık.kampuse 10dkda 1 kontör atsaydı.bedavayı sadece turkcellilere kullansaydık daha güzel olmazmıydı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt