Kamil Koç Turizm (Namaz Sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Babam imam benim sordum öğrendim şimdi :)

Namazı kısaltma kolaylığı varmış..
Sünnetleri kılmayıp farzları da 2 rekat şeklinde kılarsa kabul oluyormuş..

Ayrıca kıble şartı olmadığından otobüste oturduğu yerden de kılabilirmiş..
belki adamda bilmiyordur bunu :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Beyler evet namaz konusunda bilgisi olsa idi öyle davranırdı ama asıl haksızlık yapılmış ortada.

00:30 da geliyor yarım saat asker uğurlama, 03:00 gibide çıkıyorlar, aradaki farka bakın. birkaç tane yolcu için bu kadar koca otobüs bekletilir mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

kılabilir elbet ameller niyete göredir.biz dini ıbadeti illa zorlaştıracağız.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

abdest almak için su kullanmak gerekiyor. otobüsün içinde lavabo yoksa yine durması gerekecektir

• Beğen
Tepkiler: dready112
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kamil Kaliteli Otobüs Çocuğu :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
abdest almak için su kullanmak gerekiyor. otobüsün içinde lavabo yoksa yine durması gerekecektir

Otobüs tuvalet molası için durduğunda abdest alabilir..
Daha 2 gün önce Kamilkoç ile yolculuk yaptım. Mola verdiği tesislerdeki tuvaletlerde lavabodan ayrı olarak abdest alma yeri var...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Otobüs tuvalet molası için durduğunda abdest alabilir..
Daha 2 gün önce Kamilkoç ile yolculuk yaptım. Mola verdiği tesislerdeki tuvaletlerde lavabodan ayrı olarak abdest alma yeri var...

tuvalat molası sabah namazının vaktinde denk gitirilse sorun hal olacaktır. Dediginiz gibi mola sırasında abbdez alınmiş olsa
sabah namazının vakti girilimesi beklenirken kamyon şöfürü gibi uyanık kalmaya özen göstermek lazım bir an uyulursa
gaz çıkartılırsa abdez bozulur :)

kaynaklarda at üstünde namaz kılına bilecegi yazıyor. Bedir savaşında namaz terk edilmemiş

blackss11

Üye
Bu adama yapılan zulümden başka birşey değildir. O adamda orda Müslümanları temsil etmektedir. Birde olaya bu yönden bakmak lazım...

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Ya her ne olursa olsun otobüste kılabilecek olsa da Kamil Koç'un yaptığı kesinlikle yanlış bir şey Atatürk'ün kullandığı (!) bu otobüs şirketinin bu işi yapması kesinlikle yanlış

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sistem Güzelmiş Yav Samanyolu Hedef Gösteriyor Halk anlayıp dinlemeden Dümdüz gidiyor 28 Yaşındayım Çok insan Tanıdım bir defa bile İbadet etmek İstiyorum diyen Birine Hayır Yapamassın Diyen Birini Görmedim Görürsemde Alnını Karışlarım Kanmayın böyle oyunlara ülkede Devamlı İnsanların saf ve temiz duygularını birilerini Bitirmek İçin Kullanıyorlar Kimki ibatedimi Yapamıyorum izin verilmiyor Diyorsa Yalan söylüyordur

pelın_

bende şuana kadar hiç böle bişey duymadım mesela ramazan ayında sahur saatlerını ayarlarlar ve öyle mola verirler
bir turızm seyahat mezunu olarak hiçbir şirket te namaz uygulaması yoktur yanlışsam düzeltin ama benım bıldıgın yok

night_jack

night_jack

Üye
Sistem Güzelmiş Yav Samanyolu Hedef Gösteriyor Halk anlayıp dinlemeden Dümdüz gidiyor 28 Yaşındayım Çok insan Tanıdım bir defa bile İbadet etmek İstiyorum diyen Birine Hayır Yapamassın Diyen Birini Görmedim Görürsemde Alnını Karışlarım Kanmayın böyle oyunlara ülkede Devamlı İnsanların saf ve temiz duygularını birilerini Bitirmek İçin Kullanıyorlar Kimki ibatedimi Yapamıyorum izin verilmiyor Diyorsa Yalan söylüyordur
ilk yazdığım da dedim zaten tek taraflı bir kişi dinlenirse sonuca ulaşılmaz diye.
Bizim de bir özelliğimiz var eyer bir kişi birşey derse,ilk duyduğu hep doğrudur/doğru olduğunu sanar.
Diyer kişiden duyacağını beklemeden yargısız infaza geçenler olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: tragedie ve pelın_

nokia603belle

Üye
tipik bir türkiye gerçeği!!!normaldir. merinosun sahibide çalışanlarına cuma namazını yasakladı.onlara acıyorum çok acı ızdırap çekecekler.bunların yaptığını yahudiler bile yapmaz.

lgkg300

lgkg300

Üye
iyi de bu durum diğer firmalar için de sözkonusu...

namaz vakitlerinde mesela durak yapmıyorlar... isim vermek istemiyorum ama kaç kez namazı cem ettim veya kaza kıldım.

- - - Eklendi - - -

tipik bir türkiye gerçeği!!!normaldir. merinosun sahibide çalışanlarına cuma namazını yasakladı.onlara acıyorum çok acı ızdırap çekecekler.bunların yaptığını yahudiler bile yapmaz.

böyle birşey var mi bilmiyorum ama cuma vaktinde yapılan alışveriş ve kazanılan para HARAMDIR...

Symbianize

Symbianize

Üye
Cogu yapiyor

El-CD

El-CD

Üye
iyi de bu durum diğer firmalar için de sözkonusu...

namaz vakitlerinde mesela durak yapmıyorlar... isim vermek istemiyorum ama kaç kez namazı cem ettim veya kaza kıldım.

- - - Eklendi - - -

böyle birşey var mi bilmiyorum ama cuma vaktinde yapılan alışveriş ve kazanılan para HARAMDIR...

seferisin sonuçta günahı yok imkanın varsa kılarsın

jackalmami

jackalmami

Üye

demek ki fazla şey görememişsin.

spy ghost

spy ghost

Üye
Beyler bayanlar şimdi insaflı olun lütfen hangi şirket namaz kılacağım dediğinizde durdu lütfen bir şirket söyleyin bana namaz dediğinizde duracak bir şirket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt