Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kameraya çekince kırmızı ışığı nasıl kapatırız???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Kameraya çekince kırmızı ışığı nasıl kapatırız???
Arkadaşlar ben kamera çekimi yaparken (nokia 701) kırmızı ışığın yanmasını istemiyorum... Bunun işin mod ya da herhangi bir program var mı acaba...???
aslanbaris
Üye
yok malesef bende çok aramıştım
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Sym Video recorder diye bir pro vardı galiba deneyen oldu mu acaba işe yarıyo mu
DustoJniK
Üye
Tel kamera modundayken sol altta Ampul işareti vardır üzerinde yan çizgi, tek tıkla kırmızı iptal olur çünkü flaşı açmış olursun...
Bessonnitsa
Üye
Bende araştırdım ama olmadı. O zaman önüne en az 3 kat olmak elektrik bandı çekmek kalıyor Şaka bir yana eğer varsa böyle bir imkan pm atın
Kardeşim kameranın yanından ışık gelmesin istiyorum arkadaş ortamında şaka yapmak için video çekmek istiyorum fakat hemen anlaşılıyo ve çakıyolar durumu... Kameranın yanından ışık çıkmaması lazım...
Kardeşim kameranın yanından ışık gelmesin istiyorum arkadaş ortamında şaka yapmak için video çekmek istiyorum fakat hemen anlaşılıyo ve çakıyolar durumu... Kameranın yanından ışık çıkmaması lazım...