Kameraya çekince kırmızı ışığı nasıl kapatırız???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kameraya çekince kırmızı ışığı nasıl kapatırız???
Arkadaşlar ben kamera çekimi yaparken (nokia 701) kırmızı ışığın yanmasını istemiyorum... Bunun işin mod ya da herhangi bir program var mı acaba...??? :hmmm

aslanbaris

aslanbaris

Üye
yok malesef bende çok aramıştım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sym Video recorder diye bir pro vardı galiba deneyen oldu mu acaba işe yarıyo mu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Tel kamera modundayken sol altta Ampul işareti vardır üzerinde yan çizgi, tek tıkla kırmızı iptal olur çünkü flaşı açmış olursun...

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bende araştırdım ama olmadı. O zaman önüne en az 3 kat olmak elektrik bandı çekmek kalıyor :D Şaka bir yana eğer varsa böyle bir imkan pm atın :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Tel kamera modundayken sol altta Ampul işareti vardır üzerinde yan çizgi, tek tıkla kırmızı iptal olur çünkü flaşı açmış olursun...

Kardeşim kameranın yanından ışık gelmesin istiyorum arkadaş ortamında şaka yapmak için video çekmek istiyorum fakat hemen anlaşılıyo ve çakıyolar durumu... Kameranın yanından ışık çıkmaması lazım...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

Kardeşim kameranın yanından ışık gelmesin istiyorum arkadaş ortamında şaka yapmak için video çekmek istiyorum fakat hemen anlaşılıyo ve çakıyolar durumu... Kameranın yanından ışık çıkmaması lazım...

Sorma ya ses kaydedicisinin de kayit sesi kapanmiyo

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
anca elinle kapatabilirsin :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ses kapaniyo ayarlardan ama isik kapanmiyo ya cok ugrastim ama yine cakiyolar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Telefonu aç o ampulün kablo bağlantısını kes sorun çözülecektir hemde kökünden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt