Aytaç-01
Üye
L920 kullanmama rağmen çoğu zaman arıyorum 808iKullanmayan Bilemez Boşver 4 Mp Pixselle Resim Çektiklerini Sansınlar Zoom İlede Dolaşsınlar![]()

L920 kullanmama rağmen çoğu zaman arıyorum 808iKullanmayan Bilemez Boşver 4 Mp Pixselle Resim Çektiklerini Sansınlar Zoom İlede Dolaşsınlar![]()

920de Optik Sabitleme Var Gerisinde Bişey Yok Araman Gayet NormalL920 kullanmama rağmen çoğu zaman arıyorum 808i![]()
Androit değil Android. Ve kamera diyorsan Nokia-dan başkası yalan.ama androit de olsun bi zahmetdiğerleri artık pek işe yaramıyo androit olmayan telefon artık çöp bence
![]()
Android Değil NandroidAndroit değil Android. Ve kamera diyorsan Nokia-dan başkası yalan.

abicim ne farkederAndroit değil Android. Ve kamera diyorsan Nokia-dan başkası yalan.
karar verdim lumia 1020 alcam ama arkadaşlarım alma diyolar nokıa alınmaz diyolar mağzasında hiçbişey yok diyolar doğrumu ? güncelleme falan geliyomu telefona ?abicim ne farkederkarar verdim lumia 1020 alcam ama arkadaşlarım alma diyolar nokıa alınmaz diyolar mağzasında hiçbişey yok diyolar doğrumu ? güncelleme falan geliyomu telefona ?
abicim ne farkederkarar verdim lumia 1020 alcam ama arkadaşlarım alma diyolar nokıa alınmaz diyolar mağzasında hiçbişey yok diyolar doğrumu ? güncelleme falan geliyomu telefona ?
Klasik Nokia hakkında bir şey bilmeyen insan konuşması harbi sıktılar artık ya insan bir MediaMarkt falan gider eline bir Lumia alır da öyle konuşur ya kardeşim sen inanma onlara gir netten wp mağazaya hatta o arkadaşların da gelsin de gorsun bakalım var mıymış o popüler uygulamalar yok muymuş. Dediğim gibi uygulama sıkıntısı ve kasma sıkıntısı yok. Android root ile uğraşacağına ram yarım saatte bir şişen rami boşaltacağına al bir lumia keyfine bak
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Telefonu eline bile almadan konuşuyorlar. Onlara kulak asma. Mağaza çok iyi. Ufak tefek eksiklikler var. Candy Crush yok mesela. Güncelleme ise tabi ki geliyor. Microsoft bu.

instagram var windows phone da bu arada lumia 1020 nin video kalitesi de gayet iyidir al bence 1020 hiç pişman olmazsınYav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazım
İ phoneyi sevmiyorum yav zil sesi falan değişmiyo bluutuut sadece i phondan i phona çok benciller adamlar![]()

eyvalah saolun alcam luma 1020 sıfırı 1600 falan artık 2. el alırım
Teşekkürler
Gelde anlat bunlarahtc one nin kamerasını 4 mp sananlar var hey Allahım![]()
Nokia Lumia telefonlarinin kameradan baska biseyi olmadigini herkes biliyor 
bikere htc one nnki 4mp değil 4 ultra pixel buda 13 mp le denk geliyor
Htc One alıp pişman olanları toplasak ülke kurarlar herhalde PureView>UltraPixel
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
nokianın kameradan baska sahip oldgu bişe yok zatenben lumia 1020 veya Xperia z1(z2) kullanmadım ama kamera testlerde diğer cihazlardan Xperia z2 daha iyi olduğu söyleniyor.1020 den iyi kameralı telofan bilen yazsın bi bişey denicem
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.

Okadar zengin değilim beiphone 5s kamera performansı 10 numara dene derim.
cidden yokmu llumiamı başka özelliği ?Okadar zengin değilim be![]()
tam karr verdim yüne biri çıkıp ''o telefonun kameradan başka özelliği yok '' dedi ne yapayım şimdicidden yokmu llumiamı başka özelliği ?