Dostum sen iOS veya Android'den sasma. Kamera mp degildir o 40kusur mpli telefonlarda instagramyoktu bi aralar. Onerdigim markalardan telefon al sadece kamerayla yetinme.cünkü son 2-3 yıldır nerne ne işlem yapılıyorsa androit üzerinden yapılıyo wp yi hiç incelemedim okadar geliştimi bilmiyorumsanırım çoğunluk 1020 diyo en iyisi yarın electrowörlde gidip hepsini deniyeyim
gm 2 den kimse baksetmemiş 16 mp kamerası var diyolarda oda kafama takıldı
Yav sağlam bi cihaz olsun şekli şemali güncellemeleri güzel olsun bide kamerası güzel olsunArkadasim Adam Android'den gerisi çöp diyor. Nokia yerine Nikon veya canon semi pro bi makine tercih edilebilir.
çokmu şey istedim 
Kapali kaynak sistem kullanacaksan iPhone oneririm. Stabil diye boş bi sistem kullanmaYav sağlam bi cihaz olsun şekli şemali güncellemeleri güzel olsun bide kamerası güzel olsunçokmu şey istedim
![]()

Yav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazımBir samsung ve Nikon kullancısı olarak kamera için alıyorsan NOKİA LUMİA 1020 diyorum gerisi yalan fotolarda![]()
İ phoneyi sevmiyorum yav zil sesi falan değişmiyo bluutuut sadece i phondan i phona çok benciller adamlarKapali kaynak sistem kullanacaksan iPhone oneririm. Stabil diye boş bi sistem kullanma![]()

Yav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazım
varsa androidden farkı olmaz senin için Ben İphone 6 yı bekliyorum ekranı yüzünden sadece En güzel SİSTEM İphone da En güzel Kamera NOKİA da
böyle anlatıyımKardes telefon dunyasinda en iyi kamera o telefonda ona suphe yok. Ben sadece sisteme sicak bakmiyorum. Samsung alma da ne aliyorsan al![]()
S3 kullanicisi olarak katilmiyorum bu iddiana. Seneye gorurum S4'u gorurum ;D Samsungu kotulememin sebebi stabilite desek daha dogru olurşu an s4 kullanıyorum şahsen kamerası çok güzel İstersen fotoğraf atabilirim Samsungu kötüleme boştan yere bence çok güzel telefon yapıyorlar Şu an 2 lider var apple ve samsung![]()
Eğer istersen foto atıyım
S3 kullanicisi olarak katilmiyorum bu iddiana. Seneye gorurum S4'u gorurum ;D Samsungu kotulememin sebebi stabilite desek daha dogru olur
bunuda çok dar olduğu için bu kadar elimde titredi tabi
.Yav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazım
İ phoneyi sevmiyorum yav zil sesi falan değişmiyo bluutuut sadece i phondan i phona çok benciller adamlar![]()
Dostum Kalite Diyosunda İyi Güzelde One Yada En Üst Seviyede Bile 5 Mp Var Onla Kağida Bas Çocuğunun Resmini Çamur Görünür "Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz" Demişsin Şimdi Senin 4 Mp Benim 5 Mpme Kafa Tutsun Bırak 41 İ 5 Mp HTCnin En Baba Telefonunu Getir 5 Mpde Çek 808 Le Bakalım Noluyor? Daha Ne İle Kariştirayim?Ultrapixel'den bahsediyorum sen A4 diyorsun. HTC'den kastim desire serisi degil.Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz
Dostum Kalite Diyosunda İyi Güzelde One Yada En Üst Seviyede Bile 5 Mp Var Onla Kağida Bas Çocuğunun Resmini Çamur Görünür "Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz" Demişsin Şimdi Senin 4 Mp Benim 5 Mpme Kafa Tutsun Bırak 41 İ 5 Mp HTCnin En Baba Telefonunu Getir 5 Mpde Çek 808 Le Bakalım Noluyor? Daha Ne İle Kariştirayim?