Telefon Tavsiyesi kamerası güzel telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
hosafcı

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
Androit değil Android. Ve kamera diyorsan Nokia-dan başkası yalan.
abicim ne farkeder :) karar verdim lumia 1020 alcam ama arkadaşlarım alma diyolar nokıa alınmaz diyolar mağzasında hiçbişey yok diyolar doğrumu ? güncelleme falan geliyomu telefona ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
abicim ne farkeder :) karar verdim lumia 1020 alcam ama arkadaşlarım alma diyolar nokıa alınmaz diyolar mağzasında hiçbişey yok diyolar doğrumu ? güncelleme falan geliyomu telefona ?

Klasik Nokia hakkında bir şey bilmeyen insan konuşması harbi sıktılar artık ya insan bir MediaMarkt falan gider eline bir Lumia alır da öyle konuşur ya kardeşim sen inanma onlara gir netten wp mağazaya hatta o arkadaşların da gelsin de gorsun bakalım var mıymış o popüler uygulamalar yok muymuş. Dediğim gibi uygulama sıkıntısı ve kasma sıkıntısı yok. Android root ile uğraşacağına ram yarım saatte bir şişen rami boşaltacağına al bir lumia keyfine bak

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601 ve hosafcı
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Telefonu eline bile almadan konuşuyorlar. Onlara kulak asma. Mağaza çok iyi. Ufak tefek eksiklikler var. Candy Crush yok mesela. Güncelleme ise tabi ki geliyor. Microsoft bu.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601, Aytaç-01 ve hosafcı
The SLayeR

The SLayeR

Üye
htc one nin kamerasını 4 mp sananlar var hey Allahım :thumbup::thumbup::thumbup:

hosafcı

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
Klasik Nokia hakkında bir şey bilmeyen insan konuşması harbi sıktılar artık ya insan bir MediaMarkt falan gider eline bir Lumia alır da öyle konuşur ya kardeşim sen inanma onlara gir netten wp mağazaya hatta o arkadaşların da gelsin de gorsun bakalım var mıymış o popüler uygulamalar yok muymuş. Dediğim gibi uygulama sıkıntısı ve kasma sıkıntısı yok. Android root ile uğraşacağına ram yarım saatte bir şişen rami boşaltacağına al bir lumia keyfine bak

Telefonu eline bile almadan konuşuyorlar. Onlara kulak asma. Mağaza çok iyi. Ufak tefek eksiklikler var. Candy Crush yok mesela. Güncelleme ise tabi ki geliyor. Microsoft bu.

eyvalah saolun alcam luma 1020 sıfırı 1600 falan artık 2. el alırım :)
Teşekkürler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Yav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazım
İ phoneyi sevmiyorum yav zil sesi falan değişmiyo bluutuut sadece i phondan i phona çok benciller adamlar :)
instagram var windows phone da bu arada lumia 1020 nin video kalitesi de gayet iyidir al bence 1020 hiç pişman olmazsın :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hosafcı
The SLayeR

The SLayeR

Üye
bikere htc one nnki 4mp değil 4 ultra pixel buda 13 mp le denk geliyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bikere htc one nnki 4mp değil 4 ultra pixel buda 13 mp le denk geliyor

Htc One alıp pişman olanları toplasak ülke kurarlar herhalde PureView>UltraPixel

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Htc One alıp pişman olanları toplasak ülke kurarlar herhalde PureView>UltraPixel

tabi tabi :)nokianın kameradan baska sahip oldgu bişe yok zaten

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
1020 den iyi kameralı telofan bilen yazsın bi bişey denicem

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
ben lumia 1020 veya Xperia z1(z2) kullanmadım ama kamera testlerde diğer cihazlardan Xperia z2 daha iyi olduğu söyleniyor.
not: forumda bile bu konuda bi çok konu açılmıştı. :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Olayi anlamadiniz hala. Adamin konusunu isgal ettik bosuna. Adam sadece kamera aramiyorum Android olsa iyi olur Hersey var diyor. Biz de biliyoruz en iyi kameranin Lumia serisinde oldugunu

Mayk29

Mayk29

Üye
iphone 5s kamera performansı 10 numara dene derim.

hosafcı

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s kamera performansı 10 numara dene derim.
Okadar zengin değilim be :)

tam karr verdim yüne biri çıkıp ''o telefonun kameradan başka özelliği yok '' dedi ne yapayım şimdi :) cidden yokmu llumiamı başka özelliği ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Okadar zengin değilim be :)

tam karr verdim yüne biri çıkıp ''o telefonun kameradan başka özelliği yok '' dedi ne yapayım şimdi :) cidden yokmu llumiamı başka özelliği ?

Kardeşim 1. Ağızdan anlatıyorum sana bak kaç mesaj oldu hala onlara inanıyorsun. Lumia stabilliğinden haberdar mı acaba kötüleyenler? Yetmiyor bir de mağazaya laf ediyorlar. Yaz Google'a bak bakalım mağazaya sem karar ver.

• Beğen
Tepkiler: hosafcı

Üst Alt