kameramda problem var :( w810i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hadi_yaa

Üye
    Konu Sahibi
kameramda problem var :( w810i
arkadaşlar ben bu telefonu (w810i) 1 ay önce aldım aldıktan bi kaç hafta sonra kamerasında bir problem çıkmaya başladı kamerayı ilk açtığım zamanlar ekranda eski televizyonları kamerayla çektiğimizde oluşan şeritler oluşuyo bunu nasıl önleyebilirim. foksa telefon servislikmi oldu?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

POWER

POWER

Üye
Garantisi varsa zaten kapsam içine girer tabi bi yere düşürmediyseniz. Servisine verin ücretsiz yapacaklardır! İyi forumalar :)

hadi_yaa

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi varsa zaten kapsam içine girer tabi bi yere düşürmediyseniz. Servisine verin ücretsiz yapacaklardır! İyi forumalar :)

arkadaşım malesef ben telefonu düşürdüm. eğer gerçekten problem düşürdüğümden kaynaklanıyorsa garanti kapsamına girermi acaba bunun hakkında bir bilginiz varmı?

simsek-gs

simsek-gs

Üye
Söyleme düşürdüğünü(:D) Direk yolla birazda onların hatası madem bu kadar hassas telefon kamera koymucaklar. Bak kamerada sorun olup olmadığını tam anlamak için sağ>>>yıldız(*)>>>>sol>>>sol>>>yıldız(*)>>>sol>>>>yıldız(*) gizli menüsüne gir ordan metin kodlarına gir bak bakalım orda kamerayla ilgili hata var mı die yoksa birda ordan çıkıp servis testlerine gir kameratyaa tıkla hiçbir sorun çizelgesi çıkacak mı?

POWER

POWER

Üye
arkadaşım malesef ben telefonu düşürdüm. eğer gerçekten problem düşürdüğümden kaynaklanıyorsa garanti kapsamına girermi acaba bunun hakkında bir bilginiz varmı?

aşağıda verilen bilgileri uygulayın bakalım. Siz söylemeyin ne olduğunu. Rol yapın biraz atıp tutun yani. Umarım işe yarar ve sorun çıkarmazlar...
iyi şanslar :)

Söyleme düşürdüğünü(:D) Direk yolla birazda onların hatası madem bu kadar hassas telefon kamera koymucaklar. Bak kamerada sorun olup olmadığını tam anlamak için sağ>>>yıldız(*)>>>>sol>>>sol>>>yıldız(*)>>>sol>>>>yıldız(*) gizli menüsüne gir ordan metin kodlarına gir bak bakalım orda kamerayla ilgili hata var mı die yoksa birda ordan çıkıp servis testlerine gir kameratyaa tıkla hiçbir sorun çizelgesi çıkacak mı?

_qMz_

_qMz_

Üye
arkadaşım benmde böyle sorunlarım vardı ilk böyle olck daha sonra beyaz ekran çıkacak..sonra açılıp kapancak falan pilini çıkartcn oancak o zaman düzeltcn..bence böle olck bende öle oldu=)

teli servise verdim tam 5 kere..en sonunda değiştirme kararı almışlar..beyninde bi hasar var düzelceğini sanmıorm..

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Arkadaş benimde öyle oluyur ama benimki bazen ben açıyorum kamera açılıyor kapanıyor

furkicantr123

Üye
kardesim aynısı bendede oldu telefonu yanlışlıkla yere düşürdüm gecti (cidiyim wallahi )

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
:)vala ben nasıl düşürecem bilmiyorum baş aşağı düşse iyimi olur

simsek-gs

simsek-gs

Üye
sonuç nedir? servis ne cevap verdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt