Arkadaşlar neden makro çekimleri otomatik ayarda yapıyorsunuz ki, bu zaten baştan yanlış. Makro özel ayar gerektirir zaten ve manuel ince ayar yaparsın mis gibi çekersin. Bkz. makro çekimler konumuzda benim çektiklerim.
Arkadaşlar neden makro çekimleri otomatik ayarda yapıyorsunuz ki, bu zaten baştan yanlış. Makro özel ayar gerektirir zaten ve manuel ince ayar yaparsın mis gibi çekersin. Bkz. makro çekimler konumuzdaki net çekimlere.
yanlış hatırlamıyorsam kamera uygulamaları arasında hızlı geçiş gelicekti yukarı aşağı gibi o olursa çok daha hızlı şekilde beklemeden 2farklı programa geçebiliriz
yanlış hatırlamıyorsam kamera uygulamaları arasında hızlı geçiş gelicekti yukarı aşağı gibi o olursa çok daha hızlı şekilde beklemeden 2farklı programa geçebiliriz
Nokia Kamera bir adam olamadı ya. Black'te düzeltiliyordu sözde bunu da biliyoruz. Şimdi Cyan, o da olmadı GDR1 ile gelen FW'de düzeltirler acelesi yok..
Var ablam aldı hiçde güzel değil 2 kamera mantıklı ama ultrapixel çok saçma direk koy 16 mp kamerayı mesela gm discovery elite on kamerası çok iyi 8 mp annemde var
Zoom ve ayarlanabilirlik istiyorsan Nokia Camera.Yok ben gerçekçi fotoğraflar istiyorum diyorsan Microsoft Camera(direk kamera=yeni özellikler getirildi fotoğraflar çok daha canlı ve net)
bence microsoft daha iyi neden diyecek olursan ekrana dokunduğunda şak diye çekiyor nokia kamerada sadece parlaklık ayarlama odak bölgesi seçme var. Bunlar işime yarayacak şeyler değil Hem odağı kaçırmıyor mic kamerası.