Telefon Tavsiyesi Kamera ve batarya odaklı telefon max 1000 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
Kamera ve batarya odaklı telefon max 1000 tl
Batarya benim için gerçekten çok önemli 3g açık bir şekilde sürekli mesajlaşma ve kamera kullanımı yapacagım. Günlerdir p70 aradım ama yok(ne zaman gelir bilgisi olan aydınlatsın).. Bana bataryası oyun oynamadan 3g ile full internete girsem bile 2 güne yakın giden bir telefon önerir misiniz. biliyorum elektronik şans işi ama sorun çıkarmayan bir model önerin..?

Polymath

Polymath

Üye
Huawei g7 dostum. Kullaniyorum. Bataryada lideer telefon. Kamera 13mp on kamera 5mp. Fiyatına gore kamerada güzel. Kasa kalitesi vs seni tatmin eder..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lumia 640xl en iyisi bu

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345

Emre

Üye
Zenfone 2 alınabilir.

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
Huawei g7 dostum. Kullaniyorum. Bataryada lideer telefon. Kamera 13mp on kamera 5mp. Fiyatına gore kamerada güzel. Kasa kalitesi vs seni tatmin eder..
kronik sorunları varmi G7nin ? birde şu çift anten ne işe yarıyor tam olarak ? zenfone 2 ye gore kasası küçük mü ? batarya olarak hangisi daha iyi?
Lumia 640xl en iyisi bu
Snpdrgn400 SoC var bi de o ekrana o PPI değeri olmuyor. lumialarda fiyatının altında özellikler var genelde.. sistemin az kaynak harcaması sayesinde kotarıyorlar ama :)

Polymath

Polymath

Üye
kronik sorunları varmi G7nin ? birde şu çift anten ne işe yarıyor tam olarak ? zenfone 2 ye gore kasası küçük mü ? batarya olarak hangisi daha iyi?

Snpdrgn400 SoC var bi de o ekrana o PPI değeri olmuyor. lumialarda fiyatının altında özellikler var genelde.. sistemin az kaynak harcaması sayesinde kotarıyorlar ama :)

Oncelikle kronik sorunu yok kardesim. Kasa biraz buyuk. Note serisi büyüklugunde. Cift anten teknolojisi : diyelim telefon zor çeken bir yerde iken ikinci anten devreye girerek cekim gucunu artiriyor. Ayni zamanda sar degeride yukseliyor tabi. 1.3 seviyesinde. Ama normal kullanimlarda yarısı kadar.

Batarya olarak tabiki g7 iyi. Batarya olarak piyasadaki en iyi uc telefon arasina girer g7. Zaten bataryası ile unlu telefon. Kamerasida guzel. Kasa kaliteside cok iyi. Metal kasa zaten.

İncelemeleri izlesen yeterli bilgiye sahip olursun zaten. Zenfone 2 kadar performans bekleme ama bataryada zenfone 2yi ezer geçer.

Donanimhaberde g7 klubumuz var oradanda bilgi edinebilirsin.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Yalniz g7 de snap 400 var ? Ayrıca 6 inç olunca 720 p oluyor ama 5.7 inç olunca mi olmuyor? Haa o özelliklerle o uçan kaçan androidlerden daha uzun ömürlü o lumialar o yüzden bilmeden yazmayin
Sakın snap 410 deme o sadece 64 bit.

Polymath

Polymath

Üye
Yalniz g7 de snap 400 var ? Ayrıca 6 inç olunca 720 p oluyor ama 5.7 inç olunca mi olmuyor? Haa o özelliklerle o uçan kaçan androidlerden daha uzun ömürlü o lumialar o yüzden bilmeden yazmayin
Sakın snap 410 deme o sadece 64 bit.
410 var. Nasil o sadece 64 bit? Android 5 ggelecekve 64 bit olacak sistem g7de

byAndroid

byAndroid

Üye
G7, p70 veya en kötü Gm 4g bunların sarzi iyi gidiyor

Marco Laren

Marco Laren

Üye
al bi mx4 arka 20 mp on 5 mp islemcide iyi ama sadece kmera istersen nokia 808pw al 41 mp kamera :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
410 var. Nasil o sadece 64 bit? Android 5 ggelecekve 64 bit olacak sistem g7de
Sen bana şuanki hali ile söyle 64 bitin ne avantajı var?
Kaç ay mi yıl mi oldu belli değil daha ne bi açıklama var gelecek diye

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Sony xperia z1

Polymath

Polymath

Üye
Sen bana şuanki hali ile söyle 64 bitin ne avantajı var?
Kaç ay mi yıl mi oldu belli değil daha ne bi açıklama var gelecek diye

Şuanda yok tabi. Test icin kullanicilar seçildi. Yazilim gonderildi turkiyedeki kullanicilara. 1 ay icinde kesin gelecek android 5. Ayrica adam oyun oynayacam filan demiyor işlemci gayet yeterli. Bu haliyle bile bir cok oyunu oynuyoruz kasmadan..

0MG90

0MG90

Üye
Lumia 640 XL öneririm bende. Carl Zeiss lensi yeter. Windows 10 Mobile güncellemesini alacak ilk cihazlardan birde.

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345 ve muhammettvurucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
KameraDiyorsunuz vede Hala K Zoom 808 1020 Gibi Cihazları Konuşmuyorsunuz Neyin Kafası Bu?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
KameraDiyorsunuz vede Hala K Zoom 808 1020 Gibi Cihazları Konuşmuyorsunuz Neyin Kafası Bu?

1000 liraya 1020 yok diye biliyorum ayrıca 808 devri bitti
Samsung zaten boş
Şuanda yok tabi. Test icin kullanicilar seçildi. Yazilim gonderildi turkiyedeki kullanicilara. 1 ay icinde kesin gelecek android 5. Ayrica adam oyun oynayacam filan demiyor işlemci gayet yeterli. Bu haliyle bile bir cok oyunu oynuyoruz kasmadan..
Her türlü 640xl g7 den kamera da batarya da olarak daha iyi hem android 5 g7 nin son nefesi olacak ama 640xl en az 2.5 sene daha güncel

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sadece kamera değil batarya da çok önemli. sırf g7 mi alsam p70 mi beklesem?
xperia Z1 benim beklentilerim açısından en iyi telefon değil mi? batarya ve kamera konusu da iyi ? gece çekimlerinde kumlanma sorunu varmi ki?

0MG90

0MG90

Üye
arkadaşlar sadece kamera değil batarya da çok önemli. sırf g7 mi alsam p70 mi beklesem?
xperia Z1 benim beklentilerim açısından en iyi telefon değil mi? batarya ve kamera konusu da iyi ? gece çekimlerinde kumlanma sorunu varmi ki?
Z1 alma kamerası, ekranı ve kasa-ekran oranı iyi değil. 640XL batarya, ekran ve kamera olarak daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345 ve muhammettvurucu
tayfn1907

tayfn1907

Üye
1000TL civarı alacağın hemen her telefonda gece çekimlerinde kumlanma olacaktır manuel ayara imkan veren telefonlara bakman faydalı olacaktır Z1'de ekran iyi değil diye biliyorum Z1C daha iyi bir seçenek olabilir internet ile çok haşır neşir olmasaydın gözün kapalı 808 al derdim.