Kamera hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Kamera hakkında
Arkadaşlar benim bi konu hakkinda kafam takıldı. Iphone da kamerada fotoğraf çekerken ekranda değişik bişey oluyo ya O Android de var mı

aleranol

aleranol

Üye
Ekranın kenarlarinin parlamasi ise bilemem. Git iphone al o zaman. Herşeyi iphone dan isteyen androidde de varmı diyen insanlar niye android aliyorki? Bu soruların sıkıyor artık 1 konuda topla.

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
iyi ki bi ard arda konu actidik artik herkesin gozune girmisiz. Konularim sıktıysa bakma kardesim.
Neden iphone almadin diyorsan iphone o kadar para vermem ben ama bazi ozelliklerinden hoslaniyorum.

aleranol

aleranol

Üye
Senin konular kaç tane oldu? Sana daha önce de yazdım daha fazla şey istiyorsan daha fazlasını yap.
Daha çok özellik=daha çok para
Daha çok performans vs.=daha çok uğraş.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Aynen ya sustur su motorunda biraz doğuşun incir çekirdeğini doldurması yazdıklarını benim sana önerim bir tanede iphone al kendine

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
param olsa alirim iphone

aleranol

aleranol

Üye
Evde 3gs var diyorsun kullan rahatla

Kerim.

Kerim.

Üye
O degilde videosunu izledim.bu 3gs gta vc'de gram kasma yok.hemde cozunurluk.nasi oluyo bu is:allalla:

blacktalon

blacktalon

Üye
o efekt çokta bi işe yaramaz sadece fiyakalı olur :) bence de git bi iphone al istersen yada araştır iphone efek temaları vs vardır androide de

Samet.25

Adam bi soru sormus demediginizi birakmamissiniz size ne kullandigi tel cevabini biliyosan cevabini ver yok vermek istemiyosan bisey yazma.Ayrica size ne forum sizinmi de milletin actigi konuya karisiyon rahatsizsan okuma. Yok kardesim dedigin effect androidde

aleranol

aleranol

Üye
Rahatsızım ne yapalım? Ben de yardımcı olmak istiyorum ama bu kadar da konu açılmaz heralde. Senin bana karışmaya da hakkın yok. Istediğimi yazarım huzuru bozmadan eleştiri de yaparım.

Samet.25

Rahatsızım ne yapalım? Ben de yardımcı olmak istiyorum ama bu kadar da konu açılmaz heralde. Senin bana karışmaya da hakkın yok. Istediğimi yazarım huzuru bozmadan eleştiri de yaparım.
bende senden rahatsız oldum o zaman huzurumu bozdun o nolcak rahatsızsan girme adamın konusuna işine bak senin de adama karısmaya hakkın yok kac konu actıgına hangi teli aldıgına kendi işine bak

PriZm

PriZm

Üye
Ya arkadaşlar kasıntı yapmayın.Eğer yanlış olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa şikayet edin.

• Beğen
Tepkiler: erhank98
erhank98

erhank98

Üye
Adam bi soru sormus demediginizi birakmamissiniz size ne kullandigi tel cevabini biliyosan cevabini ver yok vermek istemiyosan bisey yazma.Ayrica size ne forum sizinmi de milletin actigi konuya karisiyon rahatsizsan okuma. Yok kardesim dedigin effect androidde
iyide hocam sanane bundan herkes birbirinin avukatı kesilmiş ya...
herkes kendi düşüncesini söyleyebilir gıcıklık olsun diye mesaj atma boşuna.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
istedigi kadar konu acar bu sizi ilgilendirmez

• Beğen
Tepkiler: erhank98

Samet.25

istedigi kadar konu acar bu sizi ilgilendirmez

Allah razi olsun anladin kardesim beni demek istedigimde buydu kendimi ifade etmisim ne mutlu bana son yorumumdur bu konuda cevabida verilmistir sorunun kilitlenebilir

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

Aynen ya. İstediğini sorar adam. Para olsa zaten iphone 5 alırız. Napcaz s2 yi s3 ü. 4 çekirdek tamam s3 ama ne kadar işimize yarıyor.

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar benim konularim sizi sıkıyorsa bakmayin... Ben bilmek istedigim sorunlarimi konu aciyorum sizde cevapliycaksiniz. Yok cok konu aciyonda yok soylede yok boylede sizene benim isimden. Bazi arkadaslarda beni kollamis onlara tesekkurlerimi iletirim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt