bende senden rahatsız oldum o zaman huzurumu bozdun o nolcak rahatsızsan girme adamın konusuna işine bak senin de adama karısmaya hakkın yok kac konu actıgına hangi teli aldıgına kendi işine bakRahatsızım ne yapalım? Ben de yardımcı olmak istiyorum ama bu kadar da konu açılmaz heralde. Senin bana karışmaya da hakkın yok. Istediğimi yazarım huzuru bozmadan eleştiri de yaparım.
iyide hocam sanane bundan herkes birbirinin avukatı kesilmiş ya...Adam bi soru sormus demediginizi birakmamissiniz size ne kullandigi tel cevabini biliyosan cevabini ver yok vermek istemiyosan bisey yazma.Ayrica size ne forum sizinmi de milletin actigi konuya karisiyon rahatsizsan okuma. Yok kardesim dedigin effect androidde
doğru yöneticileri ilgilendirir.. o yüzden şimdi yöneticileri bilgilendiriyorumistedigi kadar konu acar bu sizi ilgilendirmez
istedigi kadar konu acar bu sizi ilgilendirmez
Adam bi soru sormus demediginizi birakmamissiniz size ne kullandigi tel cevabini biliyosan cevabini ver yok vermek istemiyosan bisey yazma.Ayrica size ne forum sizinmi de milletin actigi konuya karisiyon rahatsizsan okuma. Yok kardesim dedigin effect androidde