kamera camı hakkında bir sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
kamera camı hakkında bir sorum var
kameranın önündeki cam çatlatı. Resim çekerken ışık vurduğu zaman resimde ışıktan dolayı parlama oluyor. Acaba bu camı değiştirtebilir miyim ? Tüm kasanın değişmesi gerekiyorsa orjinal kasa için kaç para ödemem gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler. Telefon N8

FastBreaker

FastBreaker

Üye
tüm kasayı değiştirmeyi isteyebilirler,kullanıcı hatası oldugu için ücret isterler. Çook büyük bi sorun değilse değiştirme derim. Ama bi nokia shopa sor yinede mutlaka.

TheMadness

TheMadness

Üye
Tüm kasa değişmez. Sadece kameranın olduğu bölüm değişebilir ya da camı değiştirirler.

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
eğer tüm kasa değişirse kaç liraya patlar bana bu değişim ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
eğer tüm kasa değişirse kaç liraya patlar bana bu değişim ?
Tüm kasa değişmez sadece kamera bölümü metal kısım değişir takribi ücretide 35-40 tl arasıdır şurdan yola çıkarak bu yorumu yapıyorum üst hdmı bölümü komple değişim 30 tl buda sanıyorum o civarda olacakdır ...

kazım61061

kazım61061

Üye
evet bu durumda kasa degısmez sadece kameranı degısıtırrıler ama bu sana bence 50 den asgı patlmaz ama sakın olakı servısten baska bı yere yaptırma heö kacak olabılır parca hemde tuzlu olurrr

nameste108

Üye
camı değiştirirler, kullanıcı hatası olduğu için braz para alırlar, illa tüm kasa kaç para diye soruyorsan bilgi olarak aklında klasın 110-120 TL civarındadır.

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
camı değiştirirler, kullanıcı hatası olduğu için braz para alırlar, illa tüm kasa kaç para diye soruyorsan bilgi olarak aklında klasın 110-120 TL civarındadır.
nokia care a sorduğumda 400-450 tl dedi komple kasaya. Nedenini sorduğumda ekranda değişiyor dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt