draligus
Üye
kaliteli SMS + Arama Engelleme Programı
Telefonum Nokia N86, unsigned olmayan direkt olarak kullanabileceğim ücretli / ücretsiz, SMS + Arama Engelleme programı arıyorum. Birkaç tane bu tarz program denedim. Ancak SMS engellemiyorlar. Birkaç önerilen programın enson sürümünü (resmi siteden indirdiğim deneme sürümü) denedim, onlar da telefonu kilitledi. Mümkünse enson sürüm, unsigned olmayan - direkt yükleyebileceğim, N86 uyumlu, ücretli / ücretsiz program öneriniz nedir. Yani bu tanımlamayan uyan eniyi program hangisidir.
SMS ya da arama geldiğinde beni uyarmasın, direkt olarak engellesin. Bazı programlar gelen aramayı çok hızlı olarak engelliyormuş, karşıdaki çalma sesini duymadan. Bu gerçek mi bilmiyorum.
teşekkürler...
Not: başka bir kategoriye de yollamaya çalıştım. ama sayfa hata verdi. o yüzden bu kategoriyi kullanıyorum. diğeri de yayınlandıysa özür dilerim. Daha az uygun olan kategori silinebilir.
SMS ya da arama geldiğinde beni uyarmasın, direkt olarak engellesin. Bazı programlar gelen aramayı çok hızlı olarak engelliyormuş, karşıdaki çalma sesini duymadan. Bu gerçek mi bilmiyorum.
teşekkürler...
Not: başka bir kategoriye de yollamaya çalıştım. ama sayfa hata verdi. o yüzden bu kategoriyi kullanıyorum. diğeri de yayınlandıysa özür dilerim. Daha az uygun olan kategori silinebilir.