Kalıntı dosyalar

Sponsorlu Bağlantılar

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
Kalıntı dosyalar
General Mobile Discovery kullanıyorum, daha önce telefonuma kurduğum bir çok programı kaldırdım, ancak bunların kalıntı dosyaları halen sistem belleğinde duruyor, ve telefonum ciddi şekilde yavaşladı, 10-15 uygulama kaldırmama rağmen halen uygulama güncellemeye çalıştığım zaman boş bellek yok uyarısı veriyor. Format atmadan eski kalıntı dosyaları silmek mümkünmü acaba. Clean Master silmiyor.
 


Byfendy05

Byfendy05

Üye
Şimdi sana burada verebileceğim tek öneri Sıfırlamak.Telefonun yedeğini(Sadece sistem olarak)kur.Fabrika ayarları senin telefonunu biraz düzeltir.Ama değmez bile.Androidin Fıtratında var bu 'Kasma Ve Kalıntı Dosyalar'Bende aynı dertten yanıyordum.(S3)Taa ki Lumia 920 ile tanışana kadar.
 

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
nasıl sıfırlayacağım ki
 
Byfendy05

Byfendy05

Üye
normal fabrika ayarlarına dön en basitinden(eğer şifreni falan unuttuysan hard reset atmanı öneririm)
 

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına döndüğümüzde sistem belleği temizleniyormu, programların tümü siliniyormu ki
 
Byfendy05

Byfendy05

Üye
aynen öyle.Telefonuna uygulama sayısından fazla yüklenmeni önermem
telefonun sistemi android.4.4 ise daha güncelleme yapma
çünkü android cihazlara her ne kadar çok güncelleme gelirse işletim sistemi daha da kasmaya başlayıp stabil olma özelliğini kaybeder.
 
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve selbar33
r21orcvx

r21orcvx

Üye
d
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Byfendy05

Byfendy05

Üye
kardeşim ben bunu kendi s3ümde de yaşadığımdan söylüyorum.telefon4.1 iken ki hızı ile 4.3 arasındaki farkı görüp bilmeden anlayamazsın
 
r21orcvx

r21orcvx

Üye
d
 
Son düzenleme:

technogamer2345

Üye
Mobogenie yi pc ye yukleyip usb baglayip ayrintili bir sekilde dosyalari inceleyebilirsin. :)
 

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları telefonda da dosya yöneticileri ile görebiliyorum ama neyi sileceğimi bilmiyorum. En iyisi format
 

technogamer2345

Üye
Dosyaları telefonda da dosya yöneticileri ile görebiliyorum ama neyi sileceğimi bilmiyorum. En iyisi format

formatta iyide uygulamalar özellikçe yabancı olduğunda farklı dosyalar yüklüyor.bunları silebilen uygulama varmı bilmiyorum.senin ordan silme işlemide gerçekten silermi bilinmez.belki izin vermez.mobogenie bende yüklü olduğu için telefon üzerine herşeyi yapabiliyorum.
 
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Root cleaner var ama ayarlarına dikkat etmen lazım
 
Takipçi Satın Al


Üst Alt