Anket Kalın telefon mu ince telefon mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Kalın mı incemi?

• Kullanılan toplam oy
    16
romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
Kalın telefon mu ince telefon mu?
Merhaba arkadaşlar bir tane kılıf aldımiphone 6s için tuğla gibi kap kalın. Açıkçası çok hoşuma gitti sağlam hissi var.Siz kalın telefon mu seviyorsunuz yani sağlamlıktan yana mı yoksa ince telefon mu yani zariflikten yana mı?

Sarangni

Sarangni

Üye
Telefonun inceliği ya da kalınlığından ziya de yapıldığı malzeme kalitesi önemli. İnce olsun ama taş gibi olsun. Zaten kılıf markalarının harika kılıfları var ki cihazları fazlası ile koruma sağlıyor.

Yalnız artık firmalar öyle sağlam cihazlar yapmalı ki şu kılıflardan kurtulalım. Tasarım harikası cihazlar alıyor insanlar çok da fazla para veriyor ama gelin görün ki cihazı bir kılıfın içine koymak zorunda kalıyoruz bu olmamalı.

man20

man20

Üye
Ben kalın seviyorum.

romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun inceliği ya da kalınlığından ziya de yapıldığı malzeme kalitesi önemli. İnce olsun ama taş gibi olsun. Zaten kılıf markalarının harika kılıfları var ki cihazları fazlası ile koruma sağlıyor.

Yalnız artık firmalar öyle sağlam cihazlar yapmalı ki şu kılıflardan kurtulalım. Tasarım harikası cihazlar alıyor insanlar çok da fazla para veriyor ama gelin görün ki cihazı bir kılıfın içine koymak zorunda kalıyoruz bu olmamalı.
aynen öyle ucuz şeylerde değiller aha bak teleofnum korusun diye bundan aldım ne yapayım başka :)

Koradam

Üye
Senin telefon tank olmuş :alkis

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Cebe sokucaz kalın neymiş :kıskıs:

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Telefon dediğin küçük ve kalın olacak ele tam gelecek. Cebine rahatça koyabileceksin. İnce olup geniş olması bence sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
SHS

SHS

Üye
Telefonların hepsi ince anca kap alacanda ele gelcek

007wolverine

007wolverine

Üye
İnce +koruma

Üst Alt