Kalıcı Makyaj Nedir | Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kalıcı Makyaj Nedir | Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır
kalıcı makyaj nasıl çıkar, kalıcı makyaj nasıl silinir, kalıcı makyaj nasıl olur, kalıcı makyaj ne kadar dayanır, kalıcı makyaj nerelere yapılır, kalıcı makyajın zararları, kalıcı makyaj, kalıcı makyaj hakkında

Her zaman bakımlı olmayı ve güzel görünmek isteyen bayanları tercihi kalıcı makyajdır. Sabah uyandıklarında kendilerini güzel görmek, bir yere gidecekleri zaman makyaj ile vakitlerini harcamamak, duşa girdiklerinde bile bozulmayan bir makyaj bayanlar için çok ideal bir yöntemdir. Üstelik kalıcı makyaj sayesinde makyajın akması ve makyaj tazeleme gibi dertlerde ortadan kalmış oluyor. Kalıcı makyaj yaptırmayı düşünen için kalıcı makyaj hakkında herşey buradan öğrenebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Kaş dudak ve gözlere uygulanan kalıcı makyaj sadece bu bölgelere belirginlik verir. Yüz ifadesini netleştirir ve abartılı değildir. doğal görünümlü ve sadedir. Kalıcı makyaj diğer makyaj gibi cilt yüzüyene yapılmaz. Deri altında bulunan renk hücrelerine enjekte edilir.

Kalıcı makyaj herkes için uygulanabilir. MAkyajla vaktini harcamak istemeyn tüm bayanlara uygulanır. Kalıcı makyaj sayesinde
her an, her koşuldu, akmadan, bulaşmadan, uğraşmadan harika bir görünüme sahip oluyorsunuz.

Son derece doğaldır. Yüz hatlarını belirginleştirir, dolgunluk verir, kusurları giderir. Ancak etkisi bir gece makyajıyla, eye linerla veya parlak renkli rujlarla kıyaslanamaz. Gerektiğinde veya istendiğinde üzerine klasik makyaj yapılabilir.

KAŞLAR:Bazı insanalrın kaşları düşük ve siliktir. Bu tip kaşlar kişiye daha solgun ve açık benizli gösterir. Herhangi bir operasyon sonucunda veya kazadan sonra meydana gelmiş izlerde kaşları şekilsiz bir hale getirebilir. Tüm bü sorunlara kalıcı makyaj sayesinde son veriliyor. Kaşlar hafifçe yüksetilip sizi daha genç göstermesi sağlanabiliyor.

Doğal kaş renginize uygun renkte pigmentler kullanılıyor. iyah zamanlar gri bir renk alır ve doğallıktan uzaklaşır.Bu yüzden kahve tonlarındaki renkler kullanılması öneriliyor. Şekil değiştirmek amacıyla yapılıyorsa, abartılı modellerden kaçınmak gerekir. Bu makyajı daha sonra değiştirmek veya yakışacak, sonradan pişman olmayacağınız doğal bir kaş yaptırmaktır.

EYELİNER: Normalde eyeliner kalın yapılır fakat kalıcı makyajla bu işlem o kadarda kalın ve koyu yapılmamaktadır. Renk seçiminizi tamamıyle uzmanlara bırakmalısınız. Çünkü onlar sizin ten renginize en uygun olan rengi seçecektirler. Normal eyeliner veya göz kalemiyle sürülen boyalar cildin yüzeyinde olduğu için parlak ve çok koyu görünür.

Pigmentler, cildin alt kısmında kaldığından dolayı sürme daha mat ve daha siyah olmaktadır. Bu pastel gölge veya sürme, kirpikleri az yahut seyrelmiş olan gözlerin ifadesini çok geliştirir.

DUDAK:
Dudakarı daha dolgun göstermek için dudak kalemi kullanılır. Bu işlem dudakları belirginleştirirken dudaktaki kırışıklıkları yok eder. Dudak kontürü için dudak renginin yarım ton koyu olan bir kontur çekilir. Böylece hem doğallık korunmuş hemde kusurlar örtülmüş olur. Üst dudak makyajında, doğal çizginin fazla aşılmaması gerekir. Kişi bu konuda ısrar edecek olursa sürekli ruj kullanmak zorunda kalır, çünkü fazla doldurulan dudak konturu makyajsızken doğal görünmez.

Dudak kontürü için kalıcı makyaj uygulamalarından önce, genellikle uyuşturucu bir krem sürülerek 30-45 dakika kadar duyarlığın azalması beklenir. Doktor uygun görürse enjeksiyonla da uyuşturma yapabilir.
 

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt