Kadınların Kurtarıcısı Organik Kalıcı Makyaj

Sponsorlu Bağlantılar

UtkuGARIP

UtkuGARIP

Üye
    Konu Sahibi
Kadınların Kurtarıcısı Organik Kalıcı Makyaj
Sabah trafiği, işe yetişme telaşı, güzel görünme derdi derken, iş kadınlarının makyaj için harcadıkları zaman kaybıartık ortadan kalkıyor.“Organik Kalıcı Makyaj”yaptırmak, iş kadınlarına kalıcı güzellik sağlıyor.


Günümüzde bakımlı ve güzel görünmek isteyen,kontak lens, gözlük kullanan, makyajsız kendini solgun hisseden, aktif spor yapan, makyaj yaptığında gözleri sulanan ve makyaj yapmaya vakit bulamayan birçok kadınıntercihi organik kalıcı makyaj oluyor. Güne bakımlı ve güzel uyanmak isteyen, acil bir toplantı ya da görüşme çıktığında makyaj yapmaya vakti olmayanlar için bitkilerden elde edilen boyların kullanıldığı kalıcı makyaj, kadınların kurtarıcı niteliğinde.

Türkiye’de ilk kez kalıcı makyaj eğitimleri veren, Makeup Academy Türkiye’nin kurucusu Makyaj Uzmanı Erdal Bektaş, güneşe karşı alerjisi olanların, elleri titreyenlerin, göz düşüklüğü olan kişilerin ve iş kadınlarının kalıcı makyaj yaptırması gerektiğini belirterek, özellikle tavsiye ettiklerini söyledi. Kalıcı makyajın, kaş, dudak ve göz bölgelerinde daha çok tercih edildiğini dile getirerek,güvenilir ve sağlıklı bir yöntem olduğunu vurguladı. Doğal, antialerjik boyalarla ve steril iğneler kullanılarak gerçekleştirildiğini ve alerji riski taşımadığını belirtti.

Uzman Ellerde Hijyenik Ortamda Yapılması Şart

Makyaj Uzmanı Erdal Bektaş, yataktan kalkınca kendini güzel hissetmek isteyen kişilerin yanı sıra, makyaj yapmak, makyaj silmek sıkıntısına son veren bir uygulama olduğunu söyleyerek; “Kimi kadınlar sırf zamansızlıktan ya da üşendikleri için makyajlarını silmiyor ve üzerine makyaj yaparak birçok hastalığa da davetiye çıkarıyor. Göz hastalıklarından korunmak için düzenli temizlik yapmaları ve hijyene önem vermeleri gerekiyor” dedi. Bektaş, Kalıcı makyaj yaptıracak kişilerin sertifa sahibi olan deneyimli ve hijyenik kurallara eksik uyan uzman ellerde bu işlemi yaptırmasını önemle tavsiye etti.
 


Üst Alt