Kaldırıldı..

Konu Sahibi
Kaldırıldı..
Bu Forumdaki Hiç Kimseye Faydamın Dokunmasını İstemediğimden Dolayı Kaldırdım..

Tepkiler: 06ankam, bozkurt955, 'Sefer ve 3 diğerleri

vg_engin

Üye
hocam C6-01 için nasıl yapacağız detaylı anlatırmısın 14.002 versiyona dönmek istiyorumda

Konu Sahibi
facebooktan profilime gel..mesaj at...

vg_engin

Üye
Abi herşey için çok teşekkürler 25.007den sayende 14.002 geçiş yaptım ALLAH RAZı OLSUN çok sağolasın

atakan25

Üye
başlık kafa karıştırıcı c6-01 olmalıydı

YkPkY

Üye

Tebrik ederim.Bu konuda KEFİLİM.
EMEĞİNE SAĞLIK

Tepkiler: farukbekl

vg_engin

Üye
Kafa karıştıracak hiçbişey yok arkadaşlar hepsi doğrudur Ömer Faruk abimin sayesinde daha doğrusu o yaptı ben yapamadım onun sayesinde 14.002 ye döndüm isterseniz ekran görüntüsü ekleyebilirim

Tepkiler: farukbekl

rmxman

Üye
c7 için de anlatırmısınız?

Febris

Üye
C6-01 resimli anlatırmsınız ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

saynesim

Üye
teşekkürler kardeşim harika bir çalışma artık kafamız rahat

Akatsuki

Üye
Telefonun uçma ihtimali var mıdır ? Belle çıkmadan 1 gün önce tekrar anna'ya dönüp Nokia Suite'den güncelleme yapmak istiyorum.

Konu Sahibi
Telefonun uçma ihtimali var mıdır ? Belle çıkmadan 1 gün önce tekrar anna'ya dönüp Nokia Suite'den güncelleme yapmak istiyorum.
yok kardeş ...hiç bir şey olmaz..istediğini formatla sonra geri yükle..hiç bir sorun olmaz..Kafana göre takıl..

Süpersin çok sağol çok yararlı

YkPkY

Üye
benden tam destek

50emre50

Üye
kardeşim bende c6 -01 anna dan kurtulmak istiyorum ama en son c6 -01 in anna olmayan versiyonunu söylerseniz sevinirim face de ekledim seni yardımlarını bekliyorum kardeşim mustafa paltacı paltacı ismim

Konu Sahibi
kardeşim bende c6 -01 anna dan kurtulmak istiyorum ama en son c6 -01 in anna olmayan versiyonunu söylerseniz sevinirim face de ekledim seni yardımlarını bekliyorum kardeşim mustafa paltacı paltacı ismim
yok kardeş bana istek gelmedi..

50emre50

Üye
Geldi de cevap vermiyorsun bi soru sormuştum kardeşim