Kağıtta Alabalık Yapılışı / Kağıtta Alabalık Tarifi /Kağıtta Alabalık Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kağıtta Alabalık Yapılışı / Kağıtta Alabalık Tarifi /Kağıtta Alabalık Hakkında

Kağıtta alabalık tarifi

Kağıtta alabalık nasıl yapılır?
Alabalık pişirme önerisi

Malzemeler:

* 1 demet taze soğan
* 8 alabalık filetosu
* 3-4 çorba kaşığı margarin
* 2-3 çorba kaşığı sıvıyağ
* 1 limonun suyu
* Tuz Karabiber
* 1 demet maydanoz
* Yağlı kağıt (fırın kağıdı)
* Limon dilimleri

Hazırlanması:

* Taze soğanı ayıklayıp yıkadıktan sonra ince halkalar halinde doğrayın.
* Balık filetolarını temizleyin.
* Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.
* Yağlı kağıttan filetoları kaplamaya yetecek 60 cm büyüklüğünde 8 parça kesin. Kağıt parçalarını ikişerli olarak üst üstte yerleştirin.
* Bir tavada margarin ve sıvıyağı birlikte ısıtın. Sürekli karıştırarak limon suyunu ekleyin. Tuz ve karabiberle hafifçe tatlandırın.

* Yağlı kağıtların üzerine ikişer balık filetosu yerleştirip limonlu yağı üzrelerine sürün. Son loarak taze soğan halkalarını üzerine serpin.
* Kağıtları balıkları örtecek biçimde katlayıp kenar kısımlarını iyice kapatın.
* Balıkları fırın ızagarası veya tepsisinin üzerine yerleştirip 175 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika kadar pişirin.
* Bu arada maydanozu ayıklayıp yıkadıktan sonra yapraklarını kıyın.
* Balığı fırından alıp kağıtları dikkatlice açın. Kağıtları açtığınızda paketlerin içinden buhar çıkacağından dikkatli olmanızda yarar var.
* Balıkların üzerine maydanoz serptikten sonra servis tabaklarına alın

afiyet olsun​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
1
Görüntüleme
448
Baydırman
diyetler
Cevap
0
Görüntüleme
523
diyetler
Cevap
0
Görüntüleme
507
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
685
Haydar
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
Murat Alper


Üst Alt