dj eşref
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes ben oyun oynarken donmuyor mesale ben facebookta vıdeo ızlerken yada mesajlarken msnde yazısırken yada goruntulu konusurken yada bılgısayarı vurus taraması yaparken yada pc acılırken yada acıldıktan sonra 5 dakıka surmeden donuyor buda benı cok sınır edıyor haaa bu arada fanları ben ters baglamısım cunku yan taraftakı fanlar havayı dısarıya verıyor sızın anlatmanıza gore ben ters baglamısım demek ondan mı donma yapıyor
cok tesekkurler verdıgınız bılgıler ıcın sagolun..., CCleaner programı var pc acılırken ve kapatırken mutlaka temızlıyorum adobe flash player 10.3 u yukledım oda var bana tavsıye edecegınız en ıyı antıvırus programı varmı eger varsa bana lınkını verebılırmısın pc ye yukleyım ayrıca ben fanları ters baglamısım demı cunku yan taraftakı fanlar havayı dısarıya verıyor
cok tesekkurler verdıgınız bılgıler ıcın sagolun..., CCleaner programı var pc acılırken ve kapatırken mutlaka temızlıyorum adobe flash player 10.3 u yukledım oda var bana tavsıye edecegınız en ıyı antıvırus programı varmı eger varsa bana lınkını verebılırmısın pc ye yukleyım ayrıca ben fanları ters baglamısım demı cunku yan taraftakı fanlar havayı dısarıya verıyor
evet arkadaşlar bilgisayarımın sorunu bulduk neden dondugunu bulduk benim 1 arkadaşıma götürdum kasayı baştan aşagıya komple baktı sorunu şuymuş kasanın arka tarafında farenın gırış yeri olan yer bozukmuş şimdi farenın usb kaployla giriyorum dunden beri hiç donmadı sadece pc açılırken donuyor başka donma yok pc açılırken neden donuyor onuda anlamadım 1 çözümü varsa söylermısınız bana arkadaşlar..........
kardes ıste ben onu bılmıyorum ne yapmalıyım nasıl devre dısı bırakacam nerden gırılıyor ben bunları bılmıyorum bana sırayla anlatırsanız bende pc de yapacam devre dısı bırakayım ben bunu anlatmaya calıstım bana anlatırsanız sırayla bende pc de aynısını yapayım
sımdı ben sunu anladım eger yanlış anlamadıysam sız dıyorsunuzkı oyunları/msn yı/yada dıger kullandıgım programları pc nın C ye/yada D ye yuklemeyın bos 1 dvd cd sıne yada vcd ye yukleyın dıyorsunuz oylemı yanlış anlamadıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?