dahmet55
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya arama olunca titreme oluyosa sıkıntı yook zaten o güncellemede geri bildirim titreşimi kapatılmış gibi bişe
Dostum eger bir 3. parti pil koruyucu program kullaniyorsan, o programin ayarlarina bak bir de. Yoksa tekrar servis yolu göründü sana.arkadaşlar telefonun dokunmatiği arızalandı ve garantiye gönderdim dokunmatik değişti. ancak telefon geri geldiğinde titreşim çalışmaz oldu. ne yaptıysam titreşimi açamadım. ayarlar- sesler- titreşim sekesinden titreşim açık olmasına rağmen çalışmıyor titreşim. başka bir yerden mi açılıyor bunun titreşimi de ben mi bilmiyorum.lütfen yardımcı olun.
3. parti pil koruyucu program nedir? ben bilmiyorum öyle bir şey. kullanmıyorum herhalde.
fabrika ayarlarına getirdim ama yine olmadı.
yani şöyle diyebilirim sana 3. parti yazılımlar konusunda diyelim ki bataryanın ömrü az gidiyor genelde androidlerde 1 gün gider.. o zamanı uzatmak ıcın ekstra yazılımlar kullanabılırsın ve bu yazılımlar zarar verebılır gibisinden.
anladım. ama öyle bir şey değil. bir de dün servisi aradım adamlar telefonu gönderin bakalım diyorlar. incelemeye göre para isteyebiliriz sizden dediler. küfür istiyorlar resmen
garanti kapsamında ise sorun oluşturmamsı lazım aslına bakarsan ama ne diye o şekilde bir hitamda neden bulunduklarını ise bilemedim :S gönder bakalım nedir ne değildir görmüş öğrenmiş olursun.. lg yardım sayfasından online olarak sorada bilirsin istersen ?
arkadaşın sunduğu bu çözümü bende denediğimde işe yaramıştıarkadaş bide benim yöntemimi dene Google play'den go sms i indir titreşim ayarına falan gir mesaj geilnce titrediğinde programı kaldır yeniden başlat ben o şekilde düzeltmiştim umarım sana yardımcı olur
arkadaşın sunduğu bu çözümü bende denediğimde işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?