kafayı yicem yardım lütfen bi el atın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yicem yardım lütfen bi el atın arkadaşlar
arkadaşlar telefon hafızasında ne var ne yok sildim artık krize girdlm 173 mb bos alan var hafıza kartını cıkartıyorum kullanmıyorum bazen delı oluyorum ama hafıza kartımda da 1.5 gb bos alan var ondada sıldım artık ne yapım ve telefon da hıc bır uygulama calısmazken bır uygulama actıgım zaman hafıza dolu uyarısı verıyor artık fırlatıp atacam arkadaslar lutfen bı yardım edın telefon c6-00 .s memnunum ama tek sorunum bu malesef buda benı cılgına cevırıyor .s

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kartı biçimlendir telefona format at ilk günkü gibi olsun tertemiz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Web ayarlar gizlilik verilerini sil biraz yer açılır.

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
gizlilik verilerini yeni sildm ve gene verdı teldeyım su anda dırek sıteye gırdm zaten karta dün format attım resmlerım vardı onları gerı yukledm sarkılarımı baska hafıza kartında tutuyorum artık ama telefona format atmaya cekiniyorum blraz ama olmadı yarına kalmaz mecbur yapacam .s

mstf_l

mstf_l

Üye
büyük ihtimalle ram falan telefonu zorluyor bi format at bence de :oke:

-efşan

-efşan

Üye
Dostum aynı cihazı aylarca kullandım. Herhangi bir cfw yükle yahut kendin yap. Basit birkaç mod ile sorun kalkıyor ortadan lakin modları hatırlayamıyorum şuan. Araştır biraz..

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar o zaman formatı atıyorum sımdı

----------Eklendi @ 00:23:54 ---------- Yazıldı @ 00:22:25 ----------

Dostum aynı cihazı aylarca kullandım. Herhangi bir cfw yükle yahut kendin yap. Basit birkaç mod ile sorun kalkıyor ortadan lakin modları hatırlayamıyorum şuan. Araştır biraz..
tesekkurler ben bı format atım baktım olmuyor cfw ısıne bende gırecem boyle olmaz yoksa

-efşan

-efşan

Üye
tesekkurler arkadaslar o zaman formatı atıyorum sımdı

----------Eklendi @ 00:23:54 ---------- Yazıldı @ 00:22:25 ----------

tesekkurler ben bı format atım baktım olmuyor cfw ısıne bende gırecem boyle olmaz yoksa
Eğer silmedi isem pcde ararım uzun süren denemeler sonucu bir cfw çıkarmıştım meydana. Hayli bir stabil idi.

Akıncı

Akıncı

Üye
arkadaşların dediği gibi telefeona format at düzelir aynısı bendede olmuştu :hih:

erdoqan7

Üye
    Konu Sahibi
format attım düzeldi arkdaslar rehberim gitti allahtan pcde yedek vardı .d

----------Eklendi @ 18:33:41 ---------- Yazıldı @ 18:32:56 ----------

bulabilirsen burda paylasda bakm bi kardesm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt