Kafasını Matkapla Delmeye Çalışan Adam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Kafasını Matkapla Delmeye Çalışan Adam.
Çin'de bir Kung Fu ustası, kafasına çalışan bir matkap dayayıp hiçbir yara almadan kurtulunca izleyenleri şok etti. Çin savaş sanatı şovları yarışmasında Hu Qiong, şakağına ve karnına tam bir dakika boyunca hızla dönen bir matkap dayadı ve hiçbir yara almadan kurtuldu. Ayrıca çalışan bir elektrikli testereyi, çıplak elleriyle yakalayarak durdurdu. Daha sonra matkapla metal, tahta ve plastik delerek matkabın ne kadar keskin ve sivri olduğunu ispatladı. Diğer savaş sanatları uzmanları tarafından 'Yenilmez vücut' lakabıyla anılan Hu'nun, 8 yaşında Shaolin tapınağında savaş sanatlarını öğrenmeye başladığı söyleniyor.​

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
M*L desem ağır kaçar mı ? bu nedir ya !

bydexer

bydexer

Üye
Öncelikle emeğe saygı,paylaşım için :tşk:

Konuya gelince;her ne kadar olabildiğine garip ve enteresan bi olay olsa da ben bu olayın gerçekliğine inanıyorum;dolayısıyla ben evet diyorum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Derisini küçüklükten beri esnetmişse yapabilir.Bakın adamın bastırmasına rağmen kafatası derisi içe doğru esnemiş. :good:

bydexer

bydexer

Üye
ForeverAlone";4251045][FONT="Verdana' Alıntı:
Derisini küçüklükten beri esnetmişse yapabilir.Bakın adamın bastırmasına rağmen kafatası derisi içe doğru esnemiş. :good:

Bence sadece esnemeyle başarılabilicek bi olay değil bu;dolayısıyla ben hayır diyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
ortam bana biraz garip geldi bir adam orda kafasına matkap dayayacak etrafta 3 kadından baska hic kimse olmayacak onden izliyorlarmıs gibide gelmedi bana

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Çin mallarını almayın arkadaşlar. Matkap kore malı olsaydı, kesin kafasını delik açmakta başarı olurdu

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55 ve Paranoya
Astrosman

Astrosman

Üye
Akıl var mi bu adamda? .

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
matkap çin malı :aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Kafa boş olunca sakınca görmüyor tabi

furkan5800

furkan5800

Üye
Aslında basit ve bir okadarda zor tamamen enerjiyi dağıtıp çekip bir noktaya toplamak la ilgili chi enerjisini

woswos09

woswos09

Üye
:kotu: Kötü örnek :kotu:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...