Kafama takılan birkaç soru.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celikmstfa

Üye
    Konu Sahibi
Kafama takılan birkaç soru.
Merhabalar, aklıma takılan birkaç soru var biraz araştırma yaptım fakat bu tarz konularda çok yeni olduğum için elde ettiğim bilgiler tam olarak yerleşmedi .
Bu arada Symbian anna işletim sistemi kullanmaktayım. Ve şimdiye kadar orjinal dosyalar(güncelleme ve ovi) dışında telefonuma bir dosya yüklemedim.

1- Forumunuzda bulunan sis dosyalarını indirip telefonuma attığımda direkt olarak kurabiliyor muyum?( Hiçbir program kullanmadan kopyala yapıştır ile) Yada kullanabilmem için illa telefonumu symbian hack dediğiniz işleme mi tabi tutmalıyım?
2- Kullanacağım programların signed veya unsigned olması benim için ne anlam ifade ediyor ? Eğer signed ise direkt hacksiz kullanabiliyor muyum?
3- Hack işlemi tam olarak nedir? Kaçak dosya kullanabilmem için illa yapmam mı gerekiyor?

Şimdiden çok teşekkürler.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
1.sis dosyalarını telefonuna attıktan sonra dosyayı acmaya calısırsan kurulum yapacaktır.. kurulum yapman gerekır kullanman ıcın..
2.signed programlar hacklı olmayan telefonlarda kullanılır.. unsigned için ya hacklı olmalıdır yada siteler üzerinden bunu yapabiliosun ama imei flan istiyo siteler.. ne kadar güvenilir olu bilemem..
3hack işlemi nokianın koyduğu kalkanı kaldırmak gibi bişey.. telefonun kendi yazılım dosyalarını görebilmenizi ve program yüklerken signedmış unsignedmış gibi sorunlar yaşamanızı engelleyen birşey..

• Beğen
Tepkiler: celikmstfa

celikmstfa

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler, cevaplarınız kaygılarımı giderdi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt