Tuba.Erva
Üye
Araban mı var derdin var. Bazen ağzını burnunu kırasım geliyor.
kırma bana ver

Araban mı var derdin var. Bazen ağzını burnunu kırasım geliyor.

en önemli şeyi atladın camlar filimli ve içi kırmızı led ışığı
şaka biyana o cruze boş verin iç ortam da torpido da kulkanılan malzemede hisedilir derece kötü ama illede o dersen iç döşemesi siyah ve tarçın rengi kombineli yaptırın araça ayrı bi hava katıyo
![]()
uzman olcam az daha takılırsambide bana diyolar otomobil manyağısın diyeebuyrun iştee
tek dilim anne baba
bu arada boş wer dizel araç sen benzili araç al gel yanıma
benim kulandığım gürcü benzini ayarlim sana
dizel araç gitmiyor hem az yakıyor ama onun bakım masfrafları fln pahalı en iyisi benzinli
bastımı gaza gidermi giderMaddi durum müsait ise Alman biraz daha az müsait ise Japon derim ben. Konforda honda güzeldir. Parça ucuz olsun dersen toyota. Çok konfor olmasın seri olsun bagaj mühim değil dersen opel astra njoy.

bide bana diyolar otomobil manyağısın diyeebuyrun iştee
tek dilim anne baba
bu arada boş wer dizel araç sen benzili araç al gel yanıma
benim kulandığım gürcü benzini ayarlim sana
dizel araç gitmiyor hem az yakıyor ama onun bakım masfrafları fln pahalı en iyisi benzinli

Gün batarken ardından tepelerin veda vakti geldi Teletubbielerin. iyi geceler cümleten

hangi kursa gidiyon moder fen emi lider dizel araç cıker heedizel araç benzili gibi gidermi hangi hoca diyo bunu adını de bana
bezinde turk benzini kulanmıcanki
ben kullanmıyorum şahsen 4,38 vemen benzine 2.20 ye gürcistan warken
mayakmıyım
orda 150 liraya fulluyom depoyu burda 150 yarım depo bile alamıyom
hem oranın benzini daha iyi
şunuda unutmaki yakıt da önemli olan uçuculuktur
![]()

Son birşey daha söyleyip gideyim. Allah kimsenin başına vermesin de bazı kaza durumları ile ilgili de bildiklerimi aktaracagim burada. Ama geç oldu artık uygun bir zamanda anlatırım opel ve honda ile ilgili. Unutmam inşallah şimdilik hoşçalakın Maxicep milletinin insanları

hangi kursa gidiyon moder fen emi lider dizel araç cıker heedizel araç benzili gibi gidermi hangi hoca diyo bunu adını de bana
bezinde turk benzini kulanmıcanki
ben kullanmıyorum şahsen 4,38 vemen benzine 2.20 ye gürcistan warken
mayakmıyım
orda 150 liraya fulluyom depoyu burda 150 yarım depo bile alamıyom
hem oranın benzini daha iyi
şunuda unutmaki yakıt da önemli olan uçuculuktur
![]()
tarih hocasımıismini rica ettsem birde hangi kurs acaba mümkünmü
![]()
rizede deılo hoca dizel toyotayla benzinli 98 model şahini örnek vermiş sizeeee
cok acıklayıcı oldutarih hocasımıismini rica ettsem birde hangi kurs acaba mümkünmü
![]()

istanbula gel petrol acak da sen nerden alıyon bunu bi özet gecsene merak ettim bakhacı sana 3 liradan weirimlitresii 100 litre üstü 2.60 yaparım
![]()
anlatmassan polis cagırırım