Kafam YARILDIIII !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe en önemli şeyi atladın camlar filimli ve içi kırmızı led ışığı :kop::kop: şaka biyana o cruze boş verin iç ortam da torpido da kulkanılan malzemede hisedilir derece kötü ama illede o dersen iç döşemesi siyah ve tarçın rengi kombineli yaptırın araça ayrı bi hava katıyo :D

suan kafam okadar karısıkkı
bı maxı deıl ıncesıne kadar arastırayım dıye buldugum araba forumlarına üye oldum
tek kız benım sıtede nerdeyse:d:uzman olcam az daha takılırsam
sabah kardesımle konusurken kendımı sanayıde hıssedıyorum
kıtabım nerde dıyo torpidonun gözünde dıyorum

tüm gun dizel aracları konustuk desem ınanırmısın
durumum iyi deıl .s

• Beğen
Tepkiler: alpay533
Symbianist

Symbianist

Üye
Valla çocuğum olsa bu kadar nazlanır ancak. Masraflıdır araba işi onun için parçası ucuz ve tanıdık bilindik birinden alınmali ikinci el alınacaksa.Not:insan evladını kimseye verir mi hiç

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Symbianist

Symbianist

Üye
Çok fazla da araştırınca uzayıp gidiyor. Insan bu defa hiç beğenmemeye başlıyor

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur

Symbianist

Symbianist

Üye
Maddi durum müsait ise Alman biraz daha az müsait ise Japon derim ben. Konforda honda güzeldir. Parça ucuz olsun dersen toyota. Çok konfor olmasın seri olsun bagaj mühim değil dersen opel astra njoy.

• Beğen
devran_34

devran_34

Üye
bide bana diyolar otomobil manyağısın diyee :D buyrun iştee :D tek dilim anne baba :ehe:ehe bu arada boş wer dizel araç sen benzili araç al gel yanıma :D benim kulandığım gürcü benzini ayarlim sana :D dizel araç gitmiyor hem az yakıyor ama onun bakım masfrafları fln pahalı en iyisi benzinli

benzinli arabayla kaldırma cıkar :) bastımı gaza gidermi gider

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Maddi durum müsait ise Alman biraz daha az müsait ise Japon derim ben. Konforda honda güzeldir. Parça ucuz olsun dersen toyota. Çok konfor olmasın seri olsun bagaj mühim değil dersen opel astra njoy.

tesekkür ederım iyi oldu bu bılgıler
aklımda bulunsun :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Gün batarken ardından tepelerin veda vakti geldi Teletubbielerin. iyi geceler cümleten

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
Rica ederim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bide bana diyolar otomobil manyağısın diyee :D buyrun iştee :D tek dilim anne baba :ehe:ehe bu arada boş wer dizel araç sen benzili araç al gel yanıma :D benim kulandığım gürcü benzini ayarlim sana :D dizel araç gitmiyor hem az yakıyor ama onun bakım masfrafları fln pahalı en iyisi benzinli

benzıni içer gbı kullanırım ben olmaz :ehe
babamm almaz hayatta benzınlı yaa
ama ben trip atarsam alablrde :D

ya gecen kurstaym hoca dedıkı benzınlyle dızeli koy yanyana ıkısıde bı tepeye cıkcaksa dızel daha kolay cıkar dedı
benzınlıde cıkarda dızel gbı deıl dedı :D

rızeyı bılıyosun hep dik bı yerden sonra :D

benzıne zam cok gelıyo malum
baska baska :D
tek guzel yanı
benzınlı aracın masrafları bakımı falan yanı dızele göre daha azmıs
dizelin masrafları daha cok :D

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
Son birşey daha söyleyip gideyim. Allah kimsenin başına vermesin de bazı kaza durumları ile ilgili de bildiklerimi aktaracagim burada. Ama geç oldu artık uygun bir zamanda anlatırım opel ve honda ile ilgili. Unutmam inşallah şimdilik hoşçalakın Maxicep milletinin insanları

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
hangi kursa gidiyon moder fen emi lider dizel araç cıker hee :d: dizel araç benzili gibi gidermi hangi hoca diyo bunu adını de bana:D bezinde turk benzini kulanmıcanki :D ben kullanmıyorum şahsen 4,38 vemen benzine 2.20 ye gürcistan warken :D mayakmıyım :D orda 150 liraya fulluyom depoyu burda 150 yarım depo bile alamıyom :D hem oranın benzini daha iyi :D şunuda unutmaki yakıt da önemli olan uçuculuktur :D

heytt hocama laf deme
eski tarıh hocamdır hemde :ehe
herkes senın gbı kaçak getırtemez her dakıka ama :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Son birşey daha söyleyip gideyim. Allah kimsenin başına vermesin de bazı kaza durumları ile ilgili de bildiklerimi aktaracagim burada. Ama geç oldu artık uygun bir zamanda anlatırım opel ve honda ile ilgili. Unutmam inşallah şimdilik hoşçalakın Maxicep milletinin insanları

ınsallah

beklıyoruz yarına
mahalle kahvesı gbı oldu konum zaten daha zevklı oldu :D
cok tesekkürler

devran_34

devran_34

Üye
hangi kursa gidiyon moder fen emi lider dizel araç cıker hee :d: dizel araç benzili gibi gidermi hangi hoca diyo bunu adını de bana:D bezinde turk benzini kulanmıcanki :D ben kullanmıyorum şahsen 4,38 vemen benzine 2.20 ye gürcistan warken :D mayakmıyım :D orda 150 liraya fulluyom depoyu burda 150 yarım depo bile alamıyom :D hem oranın benzini daha iyi :D şunuda unutmaki yakıt da önemli olan uçuculuktur :D

o hoca dizel toyotayla benzinli 98 model şahini örnek vermiş sizeeee

devran_34

devran_34

Üye