cruzeye asık oldum ben
gözüm ondan baska görmuyoo![]()
taşlayın 
kanlı canlı adammı bu aşık oluyon dinimizce yoldan çıkmış sayılırsen sentaşlayın
![]()
kanlı canlı adama tercıh ederım cruzeyı..en azından gösterısı karızması var dili yok
aslında sana ınfınıty fx35 gider o da çekik gözlü

gonusma yaakanlı canlı adama tercıh ederım cruzeyı..en azından gösterısı karızması var dili yok
![]()

bu söylediklerini 10 sene sonra sana hatırlatıcam emin ol![]()
Bak sen.senın tavsıyenı dıkkate aldım zaten
dıgerını yedek ıcın soruyorum.d

şaka şaka
bakın dıye yazdım
gelelım soruma
Chevrolet cruze
olumlu olumsuz fikirlerınızı yazarmısınız
cok yakıyormus dogrumu
suankı tek söylenen olumsuz bilgi bu
o da dogrulayan da var yok dıyende
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
özellıklerıne bakarsanız bılmeyenlerde az cok fıkır edınır
Motor tipi 5 İleri Düz Vites
Motor Hacmi 1598 cc
Maksimum Güç (PS) 124 PS/91 kW@6400 rpm
yakıt tipi : benzin
not :
babamın kango sevdasına rest cekıp almayı dusunuyorum sonra ezik moda düşmek ıstemıyorum
anlayanlar yorum yapsın lütfen
pişman olurmuyum
sonra ben sana demıstım lafını duymak ıstemıyorumm
hatrım için azcık arastırın nete bakın nolurrrrrrr sonra pişman olmak ıstemıyorum
hele babam![]()
bak buraya yeni baktım cruze sakın alma çok yakıyo önce bi petrol alıyo bu arabayı alanlar sende ole yap
Bak sen.![]()
O zaman git brodway al. Mobilet gibi benzin yakıyo![]()

gecen aracı servise girtttiğimizde orda usta ile muhbbet ederken ustaya bu arabayı sordum bu araç nasıl diye size sikayet geliyormu bu araç için artıları ne eksileri ne diye ustanın bana dediği ewet gzl araç fiyatıda donanımlarına göre çok ucuz ama araçda kulanılan saç çok ince imiş en ufak bi darbede ezliliyomuş kaportası ve parçaları ise pahalı imiş yakıtı ise ne çok nede az standartmış ama basarsan içer dedi benzini... ustaya şakasına dedim benim aracı verim size kafa kafaya takas edlim bu araç ile öle bi hataya sakın düşme dedisordum peki sen bu araça para werimisin dedim vermem dedim neden diye sordum nedenini sorma çünkü benbundan ekmek yiyom dedi
ben olsam buna werceğim para ile astra classic 3 al dedi aynı para werdiğin paranın hakkını verir söledi

ya evet cok yakıyo
ama bı yandan da dizel arac bakım masrafları daha cok oluyor buna göre
ıkısınınde olumlu olumsuz yanları var kendınce
haa bende zaten yakmasına taktım cok o baska
sana önerim ford focus lar a bak onlarda güzel

mümkün olduğunca evetadamlar artık işe alıcak beni
sanayiye sokmak istemiyorum arabayı çünki anlamayan adam bile ben bundan anlıyorum yaparım diye bi girişiyo bozuyo
gecen sene sağ arka kapının otamatiği bi sorun wardı onun için bidaha sewrise trabzona gitmek zoruma gitti sanayiye gidim dedim adam yaparım yaprım dedi sadece sağ arka kapının otamatığı cam biraz yawaş kapanıp acılıyodu adam öle bi tamir ettiki 4 cam birden çalışmadı
eee sende rizelisin rizenin yolları malüm gece giderken nerde bi çukur cıkacağı belli olmuyor
cruze işine gelirsek sana rizede servisi dahi yok chevrolet in benim gibi nakıs dokursunuz sonra rize trabzon
opel al derim ama onunda yok servisi ama sanayide bi kor usta
kendini opel servisi zanneden
o yüzden vw al derim servis sıkıntısı yaşamasınız... he dersinki bukadr konusuyosun sen nie opel kullanıon hala benimki bi aşk
![]()

aynen bende öle düşünüorum bu aralar bide lgp li isefenaa az yakar çok kaçar
bagaj da geniş bide ses sistemi
![]()
kendımden utandım bi an 

aynen bende öle düşünüorum bu aralar bide lgp li isefenaa az yakar çok kaçar
bagaj da geniş bide ses sistemi
![]()
ben susuyom sustum