Kafam YARILDIIII !!!

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ya bende diyecektim kafa yarılmasından araba konusuna nasıl geldiniz diye geçtim ilk sayfaya baktım konuyu açan senmişsin :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Abla bence burdan karar veremezsin git bu dediklerimizin hepsine bin gez dolaş :D anca öyle karar verirsin-içine siner..

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende diyecektim kafa yarılmasından araba konusuna nasıl geldiniz diye geçtim ilk sayfaya baktım konuyu açan senmişsin :)

:d:konuyu acan ben olunca hersey bekleyın

kaza yaptım kafamı yardım
kaza yaptıgım arabayı tartısıyoruz vs vs dıye düşünmez ıns okuyan :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Abla bence burdan karar veremezsin git bu dediklerimizin hepsine bin gez dolaş :D anca öyle karar verirsin-içine siner..

onu da yapcam zaten sabah olsun bi
satış yapanları ayrı cıldırtcam :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kolay gelsin o zaman :D (Sana değil :ehe )

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
  • Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Göz açıp kapayana kadar 9.sayfa oldu sonuç ford fiesta :D

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ula hemde bugün açılmış konu varya kesin benim nickten korkuyorlar yorum yapmıyorlar öyle kalıyo benim konular :(

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ula hemde bugün açılmış konu varya kesin benim nickten korkuyorlar yorum yapmıyorlar öyle kalıyo benim konular :(

yok ya öyle dusunme
ama benım actıgım konular hep hit yapıyo :eller:

tuba_Erva nikim daha tanınıyodu ama suan benı aaa tuba sen mıydın nıkını ne ara deıstın bılemedık dıyenlerde var
yoksa daha cok sayfa olmustu :D

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

satış danısmanını almycam ki :ehe
ama sinir bozucu olursa baska yere bakarım :D
Senin işin belli olmaz :D ama önünden falan geçersen poloyada bi bak belki büyütmüşlerdir arabayı :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bence fiesta alacaksın..

"Ben" tavsiye ettim sonuçta bilinçaltına yerleşti sonuçta istemesende alacaksın :cool:

şaka bir yana yarın aç radyoyu ses seviyesini 15 e getir bi müzik dinle :D 15 teyken bile gelen kaliteyi gör.. her kapıda hoparlörler ve kapıların üst tarafında da tiz hoparlörler var birde yalıtımla birleşince off off..

ne kadar sensör varsa koymuşlar zaten oturuyorsun totonu algılıyor araba emniyet kemeri bağlamazsan alarm ötüp duruyor illa bağlayacaksın :D

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

artık bakcam varsa da bakmam
bırden sogudum arabadan su konudan sonra :D
Bende dedim chevrolet araba mıydı ya gidipde onu alcak zor zoruna vazgeçirdik :D ama sana inat hep polo diyecem :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

yok ya öyle dusunme

tuba_Erva nikim daha tanınıyodu ama suan benı aaa tuba sen mıydın nıkını ne ara deıstın bılemedık dıyenlerde var
Yok yok kesin öyle benim yakın zamanda yeni bi nick bulmam lazım :D Bende başta senin Tuba_Erva olduğunu çıkaramadım sonradan çıkardım :D

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye

yok ya öyle dusunme

hele hele havalara bak :D

• Beğen