Kafam YARILDIIII !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
valla aklıma yatmadı desem yalan olur
suan hatta ılk sırada gıbı bısey :D hosuma gıttı :D
Bence fiesta alacaksın..

"Ben" tavsiye ettim sonuçta bilinçaltına yerleşti sonuçta istemesende alacaksın :cool:

şaka bir yana yarın aç radyoyu ses seviyesini 15 e getir bi müzik dinle :D 15 teyken bile gelen kaliteyi gör.. her kapıda hoparlörler ve kapıların üst tarafında da tiz hoparlörler var birde yalıtımla birleşince off off..

ne kadar sensör varsa koymuşlar zaten oturuyorsun totonu algılıyor araba emniyet kemeri bağlamazsan alarm ötüp duruyor illa bağlayacaksın :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

Yok yok kesin öyle benim yakın zamanda yeni bi nick bulmam lazım :D Bende başta senin Tuba_Erva olduğunu çıkaramadım sonradan çıkardım :D

aynen cok cıkaramayan var
onun ıcın eskı nıkıme gerı dönuyorum
Tuba.Erva olarak alcam ama :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye

aynen cok cıkaramayan var
onun ıcın eskı nıkıme gerı dönuyorum
Tuba.Erva olarak alcam ama :D

Ben avatarlardan çıkardım malum mobilde eski nick yazmıyor ya :d: baktım avatarları çekik gözlü kızlardan oluşan bi üye var bu kesin ablam dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
  • Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

Ben avatarlardan çıkardım malum mobilde eski nick yazmıyor ya :d: baktım avatarları çekik gözlü kızlardan oluşan bi üye var bu kesin ablam dedim :D

ayy canım yaa nasılda bılıyo benı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye

ayy canım yaa nasılda bılıyo benı :ehe

Tatlı yaratıklar ama :d:

Biliyorsun biz erkeklerin bu çekik gözlü kızlara karşı hep bi ilgisi olmuştur.. Taaaa Hunlardan gelme bi özellik bu ta o zaman çin prensesleriyle başlamış ilgimiz :D

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Biliyorsun biz erkeklerin bu çekik gözlü kızlara karşı hep bi ilgisi olmuştur.. Taaaa Hunlardan gelme bi özellik bu ta o zaman çin prensesleriyle başlamış ilgimiz :D

Hepside birbirine benziyor

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
  • Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tubiş :D benim tercihim ford fiesta oLur .. ayrıca öneri oLarak Fiat Albea' ya bir bak derim . hem kafandaki modeLLere çok yakın hem de inan çok az yakıyor :D

görseLLerine bir bak derim .. ama tabiiki en iyi araba senin kafana yatan arabadır içine sinmişse oLay bitmiştir :D

şimdiden hayırLı oLsun :nazar:

• Beğen
Tepkiler: s@hr@ ve minoo
minoo

minoo

Üye
İlk sayfada birisi de Polo'ya küçük deyip Jazz önermiş, arkasından da Micra gelmiş :ehe Deliler ya :d:

Tubim hayırlı olsun aşkm şimdiden. Kazasız belasız inşallah.

Sana şunu söylüyorum, Kangoo aldırma babana. Ne alırsan al :ehe
Biz Kangoo kullanıyoruz 2008 ama :kotu: Ayrıca geçen kuzenle bunun makarasını yaptık. Onlarda da Connect var. Diyo ki ya kız arabası alın ya şimdi biz nasıl kullancaz bunu? Dedim hee süslen makyajını yap, ticari arabayı sür :d::d: Aldırma sakın :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, s@hr@, Samsunspor ve 1 kişi daha
pRime.

pRime.

Üye
Ford fiesta güzel araba ama aile için olarak uygun bir araç değil bence, arka tarafı dar arabanın.

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
İlk sayfada birisi de Polo'ya küçük deyip Jazz önermiş, arkasından da Micra gelmiş :ehe Deliler ya :d:

Jazz'ı ben önerdim ve emin olun micra'dan ve polo'dan çok daha geniş bir araç. :)

• Beğen

Burak

Üye
çok yakarsa tüp taktır

bu kezde orjinalliği bozulur, çekiş gücü düşer, motorun zamanla anası ağlar

ama yakıt parası cebinde kalır

hem bu zamanda benzinli araba alınır mı yahu ?

dizel al en azından.

benzin çok pahalı

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Tubiş :D benim tercihim ford fiesta oLur .. ayrıca öneri oLarak Fiat Albea' ya bir bak derim . hem kafandaki modeLLere çok yakın hem de inan çok az yakıyor :D

görseLLerine bir bak derim .. ama tabiiki en iyi araba senin kafana yatan arabadır içine sinmişse oLay bitmiştir :D

şimdiden hayırLı oLsun :nazar:

tesekkur ederim abi dikkate alcam.bitanesin sen:D

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

Tubim hayırlı olsun aşkm şimdiden. Kazasız belasız inşallah.

Sana şunu söylüyorum, Kangoo aldırma babana. Ne alırsan al :ehe
Biz Kangoo kullanıyoruz 2008 ama :kotu: Ayrıca geçen kuzenle bunun makarasını yaptık. Onlarda da Connect var. Diyo ki ya kız arabası alın ya şimdi biz nasıl kullancaz bunu? Dedim hee süslen makyajını yap, ticari arabayı sür :d::d: Aldırma sakın :D

ben neden bukadar kendimi yirtiyorum saniyosun askim:ehe
aldirmammm.o arabayi surerken dusunemiyorum kendimi:ehe

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
çok yakarsa tüp taktır

bu kezde orjinalliği bozulur, çekiş gücü düşer, motorun zamanla anası ağlar

ama yakıt parası cebinde kalır

hem bu zamanda benzinli araba alınır mı yahu ?

dizel al en azından.

benzin çok pahalı

yanii garantiden cikiyo:D Cok tikandim cok:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ford fiesta güzel araba ama aile için olarak uygun bir araç değil bence, arka tarafı dar arabanın.

niye mizikcilik yapiyosun smdi.eleyene kadar öldum ben.varsin arkasi var olsun:ehe