MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence ikisi arasında seçim yapacaksan okuL hayatını Sec. Zaten OkuLda iyiyim diyorSun iyi oLmasaydın bu bir fırsat diyip yapardın ama dusununce biraz okuL hayatı daha mantıkLı ve kazandıgın zaman devamı surekLi oLur Hayatın KurtuLur. OkuLu bitirip iyi bir yer kazandıktan Sonra eger manken oLcakk kadar karizmaysan teklifLer yine geLebiLir
yani okuL
Ömer ben utanırım böyle şeylerden biliyor musunalçakgönüllülük yapma fatih yakışıklısın ışte
eyvallah abim okul seçmesem içim içimi yer yani bir sıkıntım olurdersler iyi olmasa atlardım hemen evet
- - - Eklendi - - -
Ömer ben utanırım böyle şeylerden biliyor musun
Gececilerde epey takıldım ve genelde cep telefonları bölümü yani daha önce belki görmüşümdür de konuşmamışızdır abim2010 dan beri buralardayım kardeşim denk gelmemişiz
- - - Eklendi - - -
Allah nazarlardan korusun
o zaman diyecek birşey yok
Gececilerde epey takıldım ve genelde cep telefonları bölümü yani daha önce belki görmüşümdür de konuşmamışızdır abim
- - - Eklendi - - -
konuşman bile karizma ömer daha ne
Sana ben bir ara pmden atayımda sen gör bakalım malın iyisini
Ben de isterim
Tebrikler yazış şeklimden böyle bir sonuç nasıl çıkardın
- - - Eklendi - - -
Bi tanede ben alayım abi
Sana ben bir ara pmden atayımda sen gör bakalım malın iyisini
Sadece fotoğraf çekmezler heralde bilmiyorum yani ileride 20 yaşında böyle bir şey yapmayacağım bu demekDersler daha önemli bence de Bizim okuldan mezun olamayan biri olmuştu manken yani boyu uzundu felan o 1.500 tl filan alıyormuş enteresan tabii
ben 1500 almayacaktım tabii ama garanti bir şey olmadığı için okul kesinlikle mantıklı1500 tl için okulu bırakmaya değmez kardesim
Ayıp ayıp deden yaşında adamım ben
ben 1500 almayacaktım tabii ama garanti bir şey olmadığı için okul kesinlikle mantıklı
Saygısızlık yapmak istemedim kral abim
- - - Eklendi - - -
Tamamdır herkese pm atarım gençler
Aynen kardeşim ailem de doğru olanı söylüyor çok şükür her zamanbence de doğru olan okul hem ailen de pek istemiyormuş
Aynen kardeşim eyvallah bu arada düşüncelerini paylaştınbence de doğru olan okul hem ailen de pek istemiyormuş
Vayy kardeşiimResmini at herkes ovmus benden yakisikli olamazsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eyvallah abim okul seçmesem içim içimi yer yani bir sıkıntım olurdersler iyi olmasa atlardım hemen evet
Aras bence yapma adam fena yakisikli bak pisman olursun
Şekle aldanma emanetçiyiz brad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?