1STayTRue35
Üye
Rica ederim ne demek bende öğretmen adayıyım öğrencileri iyi bi şekilde yönledirmem gerekir
Çok haklısın abim eyvallah değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim
Hedefim büyük olmasa okul hayatımda seçerdim ama şimdi seçmeyeceğim kararımı verdim yani üniversite için iyi bir yer hayalim var onun peşinden koşmak da hedefim olacak inşallah1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin
1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin
Ciddi misiniz
Rica ederim ne demek bende öğretmen adayıyım öğrencileri iyi bi şekilde yönledirmem gerekir
Teşekkürler abim her şey için istediğim cevapları aldım çok şükür
Sensei gereken cevabı verdiğine göre dagilabilirsiniz gençler.
Haydar konuya gerekeni yap
Bak merak ettim şimdi
neyi abimBak merak ettim şimdi
Adam erkek çıktı neyini merak ediyon
Adam erkek çıktı neyini merak ediyon
Abim ben sana özelden yollarım bir ara koydum buraya da kaldırdım geriKardeşim seni merak ettim
- - - Eklendi - - -
İnşallah kardeşim çalışmadıktan sonra yapılamayacak bişey yok yani kendine güven
Ciddi misinizNe güzel umarım hedefiniz ne ise ulaşırsınız ben de mühendis olmak istiyorum elektrik ve çok da istiyorum itü yü şimdi daha çok hedefe kitlendim diyebilirim
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler abim her şey için istediğim cevapları aldım çok şükür
tabii ki abim görseydim daha önce tanışırdım hemen de sanırım daha önce girmiyordunuz yani ben yazın buralardaydımTamam güzel kardeşim senle tanışırız hem
Abim beklentiyi çok yükselttin brad pitt göstersem kurtarmaz diyimAras bence yapma adam fena yakisikli bak pisman olursun
tabii ki abim görseydim daha önce tanışırdım hemen de sanırım daha önce girmiyordunuz yani ben yazın buralardaydım
Aras bence yapma adam fena yakisikli bak pisman olursun
O zamanla olur okul hafiflesin cep genel de yardım ederek artar o
Biraz mesaj kasta tuğgeneral konunu açayım
alçakgönüllülük yapma fatih yakışıklısın ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?