kafa ve yüz şekline göre saç modeli

Sponsorlu Bağlantılar

xxqasimxx

xxqasimxx

Üye
    Konu Sahibi
kafa ve yüz şekline göre saç modeli
arkadaşlar kafa ve yüz şeklime göre saç imajı yapmak istiyorum şuan biraz uzadı yani 8 santim falan ama yüz şeklimi tam tespit edemedim aşağıda foto var rica etsem tespit eden yazabilir mi

http://www.facebook.com/photo.php?
fbid=526371907383655&set=a.1499
20701695446.25117.10
0000325516399&type=1&theater

- - - Eklendi - - -

link cıkmamış en iyisi siz profil resmime bakın

www.facebook.com/73kasim73

Samet.25

sana tavsiyem uzatma sen sana yakısmaz sacı kısa kestır ense bırak onede kısa kakul tamamdır

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam yuz tipin uzun ve dha dorusu alnın uzun. saclarının onlerini uzun bırak ve ustlerden aldır.. fuallerini uzun bıraktır ve kafanın yan taraflarını kısa tuttur. (kafanın ust kısmına oranla kısa yaptır ama aşırı degıl) ensenide sakın ama sakın uzun bıraktırma. ense olsn ama cok kısa olsn. bu arada fuallerinin oldgu yerde sakalın varsa kestirtme sactan kısaltsn ama fualin oldgu yerdeki sakal dursun kulak memenin basladgı hiza yeterlidir.

xxqasimxx

xxqasimxx

Üye
    Konu Sahibi
hocam yuz tipin uzun ve dha dorusu alnın uzun. saclarının onlerini uzun bırak ve ustlerden aldır.. fuallerini uzun bıraktır ve kafanın yan taraflarını kısa tuttur. (kafanın ust kısmına oranla kısa yaptır ama aşırı degıl) ensenide sakın ama sakın uzun bıraktırma. ense olsn ama cok kısa olsn. bu arada fuallerinin oldgu yerde sakalın varsa kestirtme sactan kısaltsn ama fualin oldgu yerdeki sakal dursun kulak memenin basladgı hiza yeterlidir.

tşk
zaten genellikle böyle yapıyorum

wherehave

Üye
arkadaşlar yüzüm hafif oval alnım açık saçlarım siyah fazla gür olmamakla beraber seyrekte değil nasıl bir şey önerirsiniz?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam öncelikle kafa yapın ovalsa yanları kısa üstleri uzun bırakabilirsin. ve yuzunun uzun görünmesi için saçlarını önünü yukarı dogru hacim verebilirsin. fuallerini ise kulak memenin tam hizasinda kestirmen iyi olur. (faul derken sakaldan bahsediyorum. sacinin yaninş kulak memene kdr uzatma)

- - - Eklendi - - -

hocam öncelikle kafa yapın ovalsa yanları kısa üstleri uzun bırakabilirsin. ve yuzunun uzun görünmesi için saçlarını önünü yukarı dogru hacim verebilirsin. fuallerini ise kulak memenin tam hizasinda kestirmen iyi olur. (faul derken sakaldan bahsediyorum. sacinin yaninş kulak memene kdr uzatma)

Üst Alt