Kadınların Gerçek Yüzü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
Kadınların Gerçek Yüzü
Kadınların Gerçek Yüzü

Öperseniz beyefendi degilsinizdir,
Öpmezseniz adam degilsiniz.

Iltifat edersiniz yalan der
Etmezseniz birakir gider.

Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz
Karsi çikarsaniz anlayissiz.

Çok yanina giderseniz sıkıldım der
Az giderseniz küser.

Iyi giyinirseniz çapkinsin der
Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.

Kıskanırsınız huyun kötü der
Kıskanmazsınız sevmiyorsun der.

Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar
Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var.

Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur
O bulusur "Bizim kizlar" olur.

Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur
Baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.

Konustugunuz anda dinlemenizi ister
Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der

Kisacasi...
Sade ama çok karışık.
Zayif gibi ama çok güçlü.
Akil karıştıran ama hayranlık uyandıran.
Insani çıldırtan ama mükemmel!
Bu arada tercümelerin de kadın gibi oldugunu belirtmek isterim...
Çok güzelse nadiren sadıktır.
Çok sadıksa da nadiren güzel

bunların birkaçını daha önce okumuş olabiliriniz

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bu kadınlara bu kızlara yaranılmaz zaten

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Her kelimesine katılıyorum

perfectlover

Üye
Bayan arkadaşlarımız alınmasın. Genelleme yapmıyorum ama bunların hangisi yanlış? Katılmamak elde değil.

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 22 2006, 12&#58;43 AM) [post=339950]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bayan arkadaşlarımız alınmasın. Genelleme yapmıyorum ama bunların hangisi yanlış? Katılmamak elde değil.
[/b][/quote]

aynen

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
emegine saglık daha once okumuştum

crows

crows

Üye
çok güzelmiş saolasın

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bir bayana gereğinden fazla değer verilmez....

selin çelik

Üye
ben kızım ama haklısınız kızlar böyle uğraşılması zor size hak veriyorum insan bu durumda ne yapıcağını şaşırıyo ama işin içinde aşk sevgi olunca bunlar çok tatlı geliyo bence tabi........

jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(celine_selin &#064; May 22 2006, 11&#58;40 AM) [post=340087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben kızım ama haklısınız kızlar böyle uğraşılması zor size hak veriyorum insan bu durumda ne yapıcağını şaşırıyo ama işin içinde aşk sevgi olunca bunlar çok tatlı geliyo bence tabi........
[/b][/quote]

bi bayanın ağzından bu sözleri duyacağımı hiç sanmazdım

padme

padme

Üye
cok hos sanirim biz bayanlar gercekten boyleyiz biraz galiba. Ama iste doganin isi bu,yaratilis

ozzzy

ozzzy

Üye

abi bundan nefret ediyom yaaaa

Fatihyet

Fatihyet

Üye
<div class='quotetop'>(padme &#064; May 22 2006, 01&#58;48 PM) [post=340171]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ama iste doganin isi bu,yaratilis
[/b][/quote]

ne güzel bahanenizde hazır.

hernekadar yerinde bir genelleme olsada,

kimse mükemmel değildir.

tofy

Üye
genelleme yapmamak lazım ama sanırım gerçeklik var

Yasminozz

Yasminozz

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; May 21 2006, 11&#58;35 AM) [post=339239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Kıskanırsınız huyun kötü der
Kıskanmazsınız sevmiyorsun der.

Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar
Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var.

Kisacasi...
Sade ama çok karışık.
Zayif gibi ama çok güçlü.
Akil karıştıran ama hayranlık uyandıran.
Insani çıldırtan ama mükemmel&#33;
Bu arada tercümelerin de kadın gibi oldugunu belirtmek isterim...
Çok güzelse nadiren sadıktır.
Çok sadıksa da nadiren güzel

[/b][/quote]

çok doğru.....

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(celine_selin &#064; May 22 2006, 11&#58;40 AM) [post=340087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(padme &#064; May 22 2006, 01&#58;48 PM) [post=340171]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cok hos sanirim biz bayanlar gercekten boyleyiz biraz galiba. Ama iste doganin isi bu,yaratilis
[/b][/quote]

Bunlar tabii ki bayan arkadaşlarımızın sözleri ve yaşadığımız kadarıyla doğruluk payları var ancak; şunu da unutmamak gerekir ki yine yukarıda arkadaşlarımızın yazdığı gibi yaradılış.Yani Allah (cc) kadınları sevilsin diye Erkekleri de himaye etsin diye yaratmıştır Bu bir fıtrattır.Kadınlar isteseler de bunun dışına çıkamazlar.Tabii ki istisnalar vardır ama genelde bu böyledir.Hani şarkılara bile konu olmuştur "Ben Aşk için yaradılmışım" Bunu da biz erkekler şöyle yorumlamalıyız diyorum yüksek sesli düşünerek...Sanmayınız ki bizi çekemediklerinden ya da kıskandıklarından değil Biz erkekleri çok sevdiklerinden böyle bir durum ortaya çıkmaktadır.Ne erkekler ne de bayanlar sevdiklerini bir başkasıyla paylaşmak istemezler (istisnalar hariç) Onların ki aşırı sevginin dışarı vurması... bizlerinki ise daha mantıklı düşünerek ve erkeklik gururumuzla rajona sığmayacağını düşünüp kendimize bunları yakıştıramadığımızdandır.Bİzlerin zaafları yokmudur ki?.Sözün özü Ne biz onlarsız nede onlar bizsiz yapamayız.Hayat müşterektir sevgi ve saygı karşılıklıdır. Ya sabır çekmeye devam...

gknky

gknky

Üye
güzel abicim olaya noktayı koydu çok doğru demiş valla

ztn avatarıda şekil olmuş

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(ozzzy &#064; May 22 2006, 10&#58;04 PM) [post=340475]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

abi bundan nefret ediyom yaaaa
[/b][/quote]
Altına imza atılacak bir laf daha.

melihci

Üye
kanka ben daha yeni üye oldum.ilk senin yazını okudum ve dedimki iyiki üye olmusum..helal olsun mükemel acıklamıssın olayı..tek kelimeyle harikasın..tebrik ederim ve devamını merakla beklerim.....

Playboy1

Üye
Zor olan ilgi çekmezmi arkadaşlar..?? Kadın isterse erkeğini avcunda oynatır ama Daha böylesiyle krşılaşmadım... Haa bide HAYIR ları vardır onların Hepsi doğuştan öğütlenmiş gibi, nedersen HAYIIRR... Iıııyy çıldıracam walla... Ama genede seviyorum onları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...