Kadınları Anlamak Cidden Zor Mu :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Evett Sorunda Oo Murat :ss

Evlimisin Serkan ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ya burada böyle söylüyorsunuzda deneyimli biri olarak söyliyeyim :islik
Maçın ortasında hadi gidelim diye cimdiklemekten mosmor oldu bacağım bunuda hatırlatmak istedim :)

Eğer DuruM Buysa SoruN karŞı taraFta gibi göRünüYor :hmmm

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Da Cimcikliyosun Dedin Ne Biliyim Beaa Aaa :ehe

Yaşın Yok Profılınde Dıl Cıkartma Fenaa Olurr :ehe

SucX

SucX

Üye
:ehe

Cynical

Cynical

Üye
KarŞı TaraFın anLamaMasınDan YakınıoSaN O KişiyLe KimyaNın Uyuşmuo olabıLeceği İhtimaLini GözarDı EtMeMeLisin :oke: DoğRu Kişi DeDiğimiZ ZateN anLadığıMıZ ve anLaşıLdığıMıZ kişi DeğiL MidiR ??? :)

Hayır, anlaşmaktan kastım iletişimdi... Doğru bir iletişim kurmak zor. Şöyle bir örnek vereyim:
Arkadaş surat bir karış oturuyor karşımda. Anlıyorum ki bir sorun var. O da anladığımı anlıyor. Ama sorun ne deyince cevap "sorun yok" oluyor. Hille tersten anlatacak ya, düz mantık hak getire. Üsteliyorsun "sıktın" oluyor, üstelemiyorsun "ilgisiz" oluyorsun. Binbir güçlükle laf aldın mı ağzından gerisi daha da beter. "Haklısın" diyorsun, ama düz mantık olmayınca karşı tarafta "tartışmadan kaçıyor" oluyorsun. Tartışıyorsun "haksız" oluyorsun. Vs. Vs. :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hayır, anlaşmaktan kastım iletişimdi... Doğru bir iletişim kurmak zor. Şöyle bir örnek vereyim:
Arkadaş surat bir karış oturuyor karşımda. Anlıyorum ki bir sorun var. O da anladığımı anlıyor. Ama sorun ne deyince cevap "sorun yok" oluyor. Hille tersten anlatacak ya, düz mantık hak getire. Üsteliyorsun "sıktın" oluyor, üstelemiyorsun "ilgisiz" oluyorsun. Binbir güçlükle laf aldın mı ağzından gerisi daha da beter. "Haklısın" diyorsun, ama düz mantık olmayınca karşı tarafta "tartışmadan kaçıyor" oluyorsun. Tartışıyorsun "haksız" oluyorsun. Vs. Vs. :)

KızLar baZeN BuNu BiLereK yaparLar bi Tür DeneY giBi düşüN BuNu :) saNa her ZamaN düşüNdükLeriNiN taM terSini DüşünüYoMuş gibi Yapıp tepkiNi ölçerLer :@aMa suNu unutuoLar biziMde DuyguLarıMıZ vaR ; biZ koBay FareSi DeğiLiz :@

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sakinn Ol :)

Napalım Yada Napsınlar :ss

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
™ мγdяєaм;1534536' Alıntı:
Sakinn Ol :)

Napalım Yada Napsınlar :ss

En bAştaDa dediĞim Gibi teK ÇözüM YoLu EmPaTi aMa karşıLıkLı oLmaK ŞartıyLa :)

aLone

aLone

Üye
ben kadınları anlayabilsem bile çaktırmam o zmn daha çok şey isterler:D

aLone

aLone

Üye
bence biz zaten çözmüşüz kadınları:D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hadii Ordann Şunlaraa Bakk Sinirsinizz :ehe

aLone

aLone

Üye
ne kzyn melek ya aaaaaa:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
cin tam benim kafadan cıktı :ehe
anlamak zor hem de çok zor ... ama bşaranlar da var

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
bir kadını anlamak zor iki kadını anlamak çok zor 3 kadını anlamak ise imkansız...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sonsuza Dek Zor Diyosun Anladım İsa :ehe

ĐiLєq

ĐiLєq

Üye
Melek yine içindekilerini dökmüşsün :) bende kardeşime laf yaptırmam haddine düşmeyen işede karışmaz seviyorum seni canım benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt