Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadınlar ne ister?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '
Üye
Erkekler ne ister?Aslında hiç b,r şey sadeece söz dınlenılmesını
-YARINIYOK-
Üye
Konu Sahibi
sadece söz dinlenmesini yoksa sadece emirlerini uygulanmasını mı?
' KalendeR '
Üye
O senın bakıs acına baglı,evlenınce kocanın sözunu dınlemek laf dınlemek olur cunku artık evlısın ama sevgılıyken dınlemek ıse emır olur cunku ayrılma ıhtımalın daha yuksektır.
Söz dınlenılmesı derken hayat mudahale degıl,gıdılmesı yanlıs olunan bır yere gondrmeme,gıyılmesı yanlıs olan bır elbıseyı gıydırmeme gıbı mesela
-YARINIYOK-
Üye
Konu Sahibi
kendini bilen insan zaten yapılmaması gereken bir şeyi yapmaz eşinede laf düşmemiş olur
' KalendeR '
Üye
Kendını bılen insan evet kulaga hoş gelıyorPiyasada cok var sicim gibiler
-YARINIYOK-
Üye
Konu Sahibi
insan kendi kalitesini kendi belirler kendimi biliyorum diyenlerde gösterişten başka bişey değil
' KalendeR '
Üye
Ben, kendımı blıyorum dıyen ınsan kendısını bılıyordur demedım ki .Hem neden gösteriş olsun sen kendını bılmıyor musun?
Bunu gönul rahatlıgıyla söyleyemez mısın?
-YARINIYOK-
Üye
Konu Sahibi
anlatım bozukluğu yaptım sanırım demek istedim ki insan dille ben kendimi biliyorum diyipte uygulamadıktan sonra bu bir laf kirliliğidir ama bazı insan vardır ki huy ve karakter özeliğiyle çevresi tarafından çok beğenilir bana gelince tabiki hatalarım var
' KalendeR '
Üye
Hatasız kul olmaz olabılır neden olmaasın kımse mukemmel degıldır ama herkes mukemmelı arar